Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tramps atzīst, ka dēls ticies ar Krievijas juristi, lai iegūtu informāciju par oponenti

ASV prezidents Donalds Tramps svētdien atzina, ka viņa dēls Ņujorkas Trampa tornī 2016.gadā ticies ar Krievijas juristi, "lai iegūtu informāciju par oponenti", vienlaikus uzsverot, ka tikšanās bijusi "pilnīgi legāla".

To, ka tikšanās motīvs bijis iegūt kompromitējošu informāciju par 2016.gada ASV prezidenta vēlēšanu sāncensi demokrāti Hilariju Klintoni, Tramps tik tieši līdz šim vēl nebija atzinis.

Tvītā prezidents turpināja uzstāt, ka tobrīd par Donalda Trampa juniora tikšanos ar Krievijas juristi Natāliju Veseļņicku, kurai ir saites ar Kremli, neko nav zinājis.

"Tā bija tikšanās, lai iegūtu informāciju par oponenti, pilnīgi legāla, un politikā tā notiek visu laiku, un tā nekur tālāk nenoveda. Es par to nezināju!"

Sanāksmei liela uzmanība pievērsta īpašā prokurora Roberta Millera izmeklēšanā par to, vai Trampa komandas cilvēki koordinējuši savas darbības ar Krieviju, lai panāktu, ka 2016.gada vēlēšanu iznākums ir labvēlīgs republikāņiem.

Donalds Tramps juniors sākotnēji presei skaidroja, ka sanāksme primāri bijusi par amerikāņu iespējām adoptēt Krievijas bērnus.

Vēlāk viņš atzina, ka ticies ar Veseļņicku cerībā iegūt kompromitējošu informāciju par Klintoni, vienlaikus norādot, ka šajā jomā nekāda informācija nav iegūta.

 

Top komentāri

Alla Borisovna
A
Tas gan ir interesanti, jo iepriekš viņš noliedza pat, ka zinājis par šo tikšanos.
Manuprāt
M
Vispār Trampa vēlēšanu galvenais menedžeris bija Putlers. ASV, tagad ir neoficiāla Krievijas guberņa. Nebrīnīšos, ka būs arī de facto. Ne velti, pēc Trampa nākšanas pie varas, naftas cenas ir pieaugušas. Bet nafta ir Vovkas impērijas barotava. Un, dēls nevis, lai iegūtu informāciju, bet, lai to saņemtu, tikās ar Krievijas FSB. Tās ir divas dažādas lietas - iegūt vai saņemt..
Irlielāmērāticams
I
ka šādi var diskreditēt jebkuru... aisūta pie politikas Saulveža ciemos Draņķi, tikšanos piefiksē skaistos attēlos un visiem rāda - skatieties, Saulvedim ir sakari ar Draņķi! Otrā dienā politikas Saulvedis nav vairs Saulvedis bet gan - Līķis
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits