Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Tramps paziņo, ka partijas atbalsts viņam nerūp

ASV prezidenta amata kandidāts, odiozais miljardieris Donalds Tramps intervijā paziņojis, ka viņam nav vajadzīgs Republikāņu partijas pārstāvju palātas spīkera Pola Raiena atbalsts, tas, pēc paša Trampa teiktā tviterī, noņem viņam važas. 

Tramps kanālam Fox News paziņojis, ka viņam nedz vajag, nedz viņš vēlas Raiena atbalstu - "Man nerūp viņa atbalsts. Tas ko es gribu darīt, ir tautas vārdā uzvarēt vēlēšanās," sacīja ASV prezidenta amata kandidāts. 

Savukārt pirms tam Tramps sev raksturīgā manierē sociālajā tīklā Twitter paziņoja, ka partijas vadība neatbalsta viņa kampaņu un nolemj to zaudējumam.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Raiens, pirmdien likumdevējiem telefonkonferences laikā pavēstīja, ka vairs neaizstāvēs partijas kandidātu un neaģitēs par viņu. Avots, kas piedalījās telefonkonferencē, pavēstīja, ka Raiens "nākamo 30 dienu" laikā neaizstāvēs Trampu un viņa labā neaģitēs. Raiena preses sekretāre Ešlī Stronga tomēr paskaidroja, ka Raiens neatsauc savu iepriekš izteikto atbalstu Trampam, taču "nākamo mēnesi pilnībā koncentrēsies mūsu Kongresa vairākuma aizstāvēšanai".

Portāls Diena.lv jau vēstīja, ka pēdējās dienās, kopš gaismā nāca 2005. gada ieraksts, kurā Tramps kārtējo reizi izsakās nicinoši par sievietēm un netieši atbalsta seksuālo vardarbību, ir zaudējis lielu skaitu tradicionālo republikāņu atbalstītāju.

Senators un bijušais Republikāņu partijas Baltā nama kandidāts Džons Makeins sestdien paziņoja, ka nākammēnes paredzētajās ASV prezidenta vēlēšanas nebalsos par savas partijas kandidātu Donaldu Trampu, bet bijusī valsts sekretāre Kondolīza Raisa aicināja Trampu atsaukt savu kandidatūru. Arī kinozvaigzne un bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers atsauca savu atbalstu Republikāņiem.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tūristu uzvedības dēļ aizsegs skatu uz Fudzi

Japānas pilsēta Fudzikavagučiko kļuvusi par kārtējo tūristu vidū īpaši iecienīto pilsētu pasaulē, kas spiesta ieviest pasākumus tūristu radīto neērtību mazināšanai, vēsta Associated Press.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits