Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā 0 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Tramps: Pienācis laiks virzīties uz priekšu attiecībās ar Krieviju

ASV prezidents Donalds Tramps svētdien, pēc atgriešanās no G20 samita Hamburgā, tviterī norādījis, ka pienācis laiks virzīties uz priekšu konstruktīvās attiecībās ar Krieviju.

Tramps, kurš piektdien Hamburgā tikās ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, norādīja, ka divreiz izdarījis spiedienu uz Putinu jautājumā par Krievijas jaukšanos ASV vēlēšanās, bet neatklāja, vai akceptējis Putina noliegumu.

Tramps ir izteicies, ka, viņaprāt, Krievija, visticamāk, uzlauza Demokrātu nacionālās komitejas un Hilarijas Klintones padoto e-pastus, bet norādījis, ka droši vien bijušas iesaistītas arī citas valstis.

Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs sākotnēji žurnālistiem Vācijā piektdien paziņoja, ka Tramps akceptējis Putina sacīto, ka Krievija nav jaukusies ASV vēlēšanās, un Putins izteicās, ka Trampu, acīmredzot, apmierinājušas viņa atbildes.

ASV amatpersonas to nav noliegušas, bet nav arī apstiprinājušas, norādot, ka Tramps pats nāks klajā ar komentāriem šajā sakarā.

ASV valsts sekretārs Rekss Tilersons, kurš bija klāt Trampa un Putina sarunās, piektdien sacīja, ka abas puses principā vienojušās par to, ka nespēj vienoties jautājumā par Krievijas jaukšanos ASV vēlēšanās.

Tramps svētdien tviterī paziņojis, ka abas puses vienojušās izveidot kiberdrošības ātrās reaģēšanas spēkus, lai novērstu hakeru uzbrukumus vēlēšanu procesam un citas negatīvas lietas.

Baltā nama saimnieks arī norādīja, ka nav ar Putinu apspriedis sankcijas, ko ASV piemērojušas Krievijai, un uzsvēra, ka nekas netiks darīts, kamēr nebūs atrisinātas Ukrainas un Sīrijas problēmas.

 

Top komentāri

oligarhu sarunas
o
Pienācis laiks impīčmentam pret amerikāņu Lembergu.
cenzorelim krimināllietu
c
Visas šķietemi tehniskās vai patiešām tehniskās problēmas tiek uzskatītas par cenzoreļa vainu. Pietiekami daudz tu, vampīr, esi komentētāju asinis dzēris :D
Che
C
Lasītāji, pievērsiet uzmanību, kādas ir rusofoba-homofoba troļļa ar segvārdu "cenzoreli kamerā" utml. segvārdiem, troļļošanas metodes. Lūk , dažas no viņām : -naida kurināšana ,nosaucot citus komentētājus lamu vārdos ar homofobisku ,rusofobisku kontekstu; -nacisma propaganda ,piesaucot veikt vardarbīgas pretlikumīgas darbības pret konkrētas nācijas indivīdiem; -pliekani, bez satura sastādīti teksti jeb vnk. vārdu-salikteņu rupjību virknējumi; -citu komentētāju segvārdu zagšana un citu komentētāju komentāru citēšana homofobā kontekstā; -īsā laika sprīdī vairāku desmitu komentāru pievienošana , domājams, izmantojot sagataves un copy paste : pašizdomāta "diskusija" zem svešiem ,nozagtiem segvārdiem ,lai Lasītājam rastos iespaids ,ka diskusija patiešām notiek ..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits