Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Rīgā un Tallinā degvielas cenas saglabājas stabilas, Viļņā kāpj

Viļņā jau otro nedēļu pēc kārtas bija novērojams degvielas cenu kāpums, tikmēr Rīgā un Tallinā tās nav mainījušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95.markas benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Rīgā, seko Tallina, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā arī šonedēļ gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena Circle K degvielas uzpildes stacijās bija stabila - attiecīgi 1,332 un 1,262 eiro par litru.

Viļņā šajā nedēļā 95.markas benzīna cena pakāpusies par 0,1% un bija 1,22 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājusies par 0,9% - līdz 1,139 eiro par litru.

Savukārt Tallinā, tāpat kā Rīgā, Circle K degvielas uzpildes stacijās ne 95.markas benzīna cena, ne dīzeļdegvielas cena šonedēļ nav mainījusies. Litrs benzīna arī šajā piektdienā maksāja 1,319 eiro, bet dīzeļdegvielas - 1,279 eiro.

Autogāzes cena Rīgā šonedēļ pieaugusi par 3% - līdz 0,555 eiro, bet Viļņā, tieši pretēji, tā nokritusies par 3% - līdz 0,559 eiro par litru. Tikmēr Tallinā autogāzes cena arī šonedēļ bijusi nemainīga - 0,649 eiro par litru.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits