Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rīgā un Viļņā sarūk degvielas cenas

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā kritās degvielas cenas, tikmēr Tallinā cena samazinājās vien autogāzei, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā Circle K degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,1% - līdz 0,954 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 2,2% un piektdien maksāja 0,894 eiro par litru. Circle K degvielas uzpildes stacijās Rīgā gan 95.markas benzīna cena, gan arī dīzeļdegvielas cena ir zem eiro kopš 15.aprīļa.

Viļņā 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,1% - līdz 0,925 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,2% - līdz 0,875 eiro par litru.

Savukārt Tallinā Circle K uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena un dīzeļdegvielas cena nemainījās un abu naftas produktu cena litrā bija 1,199 eiro.

Autogāzes cena šonedēļ Rīgā samazinājās par 4% un bija 0,475 eiro par litru, Tallinā tā saruka par 6% - līdz 0,63 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā autogāzes cena nemainījās un piektdien maksāja 0,399 eiro par litru.

 

Top komentāri

Viena tante teica,ka..
V
Meli,meli,meli ! Neste vienmēr iz zemākas cenas nekā Cirkle K !
Etsen
E
Circle tiešām 98 ir zemākas cenas ka neste piemēram Valdeķu iela bija lētāk kā neste krasta iela viniem 98 cena kāpj nevis krit ta ka jāmeklē ir visneiedomajamas DUS.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits