Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Tallinas vecpilsētā drošības apsvērumu dēļ ierīkos vairāk transporta barjeru

Domājot par drošību Igaunijas galvaspilsētā pēc otrdien notikušā terorakta Ņujorkas Manhetenas rajonā, Tallinas vicemērs Kalle Klandorfs solījis uzstādīt vairāk transporta barjeru vecpilsētas ielās.

"Šodien vēlreiz devu nopietnu signālu komunālo pakalpojumu dienestam un satiksmes dienestam sadarbībā ar policiju mainīt satiksmes shēmu vecpilsētā, lai tur būtu grūtāk iebraukt ar automobili," viņš trešdien sacījis žurnālistiem.

Betona barjeras cita starpā paredzēts novietot arī ielās, kas ved uz Tallinas Rātslaukumu, kur ik gadus notiek Ziemassvētku tirdziņš.

Iespējamais barjeru izvietojums tiks apspriests ar policiju, paturot prātā, ka vecpilsētā joprojām jāspēj iebraukt operatīvo dienestu autotransportam.

Kā ziņots, Ņujorkā otrdien kāds vīrietis ar kravas automašīnu sabrauca cilvēkus uz velosipēdistu celiņa, nogalinot vismaz astoņus cilvēkus un vienpadsmit ievainojot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

ASV mediji: Izraēla veikusi triecienus Irānā

Irānas valsts mediji piektdienas rītā ziņo par sprādzieniem Isfahānas provincē valsts centrālajā daļā, bet ASV mediji atsaucas uz amatpersonu teikto, ka Izraēla veikusi atbildes triecienus Irānai.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits