Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Viļņā turpinās degvielas cenu kāpums, Rīgā un Tallinā tās stabilas

Baltijas valstu galvaspilsētās aizvadītajā nedēļā degvielas cenas augušas Tallinā, bet Rīgā palikušas nemainīgas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Pēc cenu kāpuma dārgākais 95.markas benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā arī šonedēļ gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena Circle K degvielas uzpildes stacijās bija stabila - attiecīgi 1,332 un 1,262 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena nemainījās un bija 1,22 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājusies par 0,4% - līdz 1,144 eiro par litru.

Savukārt Tallinā degvielas cenas kāpušas. Circle K degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā augusi par 3,8% un piektdien litrs degvielas maksāja 1,369 eiro, bet dīzeļdegvielas cena kāpusi par 2,3% - līdz 1,309 eiro.

Autogāzes cena Rīgā pieaugusi par 2,5% - līdz 0,569 eiro, bet Viļņā - par 1,8%, sasniedzot 0,569 eiro par litru. Tikmēr Tallinā autogāzes cena saglabājās nemainīga - 0,649 eiro par litru.

Top komentāri

Dainis
D
Nezinu kā cenas kāpj Lietuvā bet vakar Klaipēdā 95 ielēju par 1,14...un no tā viņi vēl ceļa nodokli maksā. Latvijas benzīna mafiju sen vajadzēja aiztriekt uz Krievijas ziemeļiem kur naftu kačā...
Jānis
J
Jā viņiem Nestēs vakar bija 1.15, pareizi tu saki, ar visu ceļa nodokli un ceļus arī viņi nopietni būvē, laikam viss ir atkarīgs no apetītes...
x
x
NAFTAS CENAS NOKRITĀS NO 79 UZ 72 ,BET LATVIJAS DEGVIELAS ASTOŅKĀJIS TURPINA KĀST IEDZĪVOTĀJUS !!! ...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits