Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Al Qaeda līderis 11. septembra teroraktu gadadienā mudina uzbrukt Rietumiem

Starptautiskās teroristu organizācijas Al Qaeda līderis Aimans az Zavahiri 2001. gada 11. septembra teroraktu 18. gadadienā aicināja musulmaņus uzbrukt ASV, Eiropas, Izraēlas un Krievijas mērķiem.

Al Qaeda izplatītajā video Zavahiri arī kritizēja tos, kas atkāpušies no džihāda, peļot bijušos džihādistus, kas, atrodoties cietumā, uzskatus mainījuši, bet 11. septembra teroraktus dēvējuši par nepieņemamiem, jo tajos ļaunums nodarīts civilistiem, vēsta ASV organizācija SITE, kas veic džihādistu tīmekļa aktivitāšu monitoringu.

Al Qaeda koordinētajos teroraktos ASV 2001.gada 11.septembrī tika nogalināti teju 3000 cilvēku, kad divas lidmašīnas Ņujorkā ietriecās Pasaules tirdzniecības centra debesskrāpjos, viena Pentagona ēkā Vašingtonā, bet ceturtā nogāzās laukā Pensilvānijas štatā.

Ēģiptietis Zavahiri kļuva par Al Qaeda līderi pēc tam, kad ASV specvienības operācijā Pakistānā tika nogalināts Osama bin Ladens. Tiek uzskatīts, arī Zavahiri šobrīd atrodas šajā reģionā.

Top komentāri

Domāts ASV vētniecībai
D
ASV NOZIEDZNIEKU VALSTS !!! PĒC IESPĒJAS VAIRĀK JUMS TO UZBRUKUMU !!! TAS JUMS PAR LĪBIJU,SERBIJU ,IRĀKU PAR VISIEM NOZIEGUMIEM . Es ļoti ceru ,ka pie jums ASV būs terorakts pēc terorakta ,un to jūs LOPI esat pelnījuši . Lai kālatvijas prese ,un Tv cenšas jūs uztaisīt par labajiem sabiedrotajiem patiesībā jūs esat SUŅI KURUS IR JĀDAUZA LĪDZ JŪS LOPI IZLAIŽAT PĒDĒJO DVAŠU ....
:)
:
Šī frāze: "Al Qaeda koordinētajos teroraktos" galvenais 21.gadsimta FEIKS! Tāpēc tos Al Qaeda teroristus var saprast, vispirms asv un rietumi viņus izveidoja un atbalstīja, bet pēc tam nodeva, apmeloja un pataisīja par pasaules biedu! :)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievu lidlaukā Krimā atskanējuši sprādzieni

Naktī uz trešdienu atskanējuši sprādzieni krievu okupētajā Krimas pussalā netālu no Džankojas kara lidlauka, vēsta lietotnes Telegram kanāls Astra un citi vietējie mediji.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits