Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Aizturēts vīrietis uz aizdomu pamata par draudiem, ka Amsterdamas Shipholas lidostā ievietota bumba

Uz aizdomu pamata par saistību ar draudiem, ka Nīderlandes galvaspilsētas Amsterdamas Shipholas lidostā ievietots spridzeklis, aizturēts kāds vīrietis, pirmdien paziņoja Nīderlandes militārā policija.

"Viņš ir aizturēts, un situācija tiek kontrolēta," policijas pārstāvis Roberts van Kapels teica vietējam televīzijas kanālam RTL 7. Viņš paziņoja, ka ir sākta izmeklēšana par kādu vīrieti, kas ieslēdzies tualetē un garāmgājējiem paziņojis, ka viņam ir spridzeklis.

Jau vēstīts, ka Shipholas lidostā evakuēti cilvēki no diviem termināļiem, kuros tiek apkalpoti starptautiskie reisi, pēc draudu par ievietotu spridzekli saņemšanas. Pēc draudu saņemšanas visā lidostā ir pastiprināti drošības pasākumi.

Militārās policijas pārstāvis Marteins Pēlns informēja žurnālistus, ka militārajai policijai piezvanījis kāds vīrietis un paziņojis, ka atrodas lidostā un viņam ir bumba.

Savukārt kāds aculiecinieks pastāstīja, ka vīrietis, kas izskatījies apjucis, brokastojis, bet tad atteicies maksāt par maltīti un ieslēdzies tualetē, draudot garāmgājējiem. Pēlns informēja, ka izmeklēšana turpinās un pagaidām viņš nevar pateikt, vai policija spridzekli tiešām atrada.

Lai gan lidostas mājaslapā pieejamā informācija liecina par vismaz 30 reisu kavēšanos, Nīderlandes valstij piederošā lidostas operatora "Schiphol Group" pārstāvis paziņoja, ka visi pasažieri, kam vajadzēja izlidot no diviem termināļiem, ir pārvietoti uz citiem un lidostas darbība nav traucēta.

Shiphola ir viena no noslogotākajām lidostām Eiropā. Gadā vidēji tajā tiek apkalpoti 40 miljoni reisu, un ik dienu tajā ierodas 120–140 tūkstoši pasažieru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits