Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Amatpersona: Bangladešas lidmašīnas nolaupītājam bijusi rotaļu pistole

Bangladešas pilsonim, kurš svētdien mēģinājis nolaupīt Dakas-Dubaijas reisa pasažieru lidmašīnu, bijusi vien rotaļu pistole, turklāt sarunvedējiem viņš skaidrojis, ka lidmašīnas vadību mēģina pārņemt problēmu dēļ, kas radušās attiecībās ar dzīvesbiedri, pirmdien pavēstīja amatpersonas.

Nolaupītājs bijis "psihiski nelīdzsvarots", sacīja Bangladešas dienvidaustrumu pilsētas Čitagongas lidostas pārstāvis Sarvars Džamans.

"Kā nolaupīšanas iemeslu viņš minēja nedienas ar sievu, un viņš vēlējās runāt ar premjerministri Šeihu Hasinu," Sarars sacīja ziņu aģentūrai AFP.

Čitagongas policijas komisārs Mahabubors Rahmans sacīja, ka ierocim līdzīgais priekšmets, ar kuru nolaupīšanas mēģinājumu sarīkojušais cilvēks draudējis lidmašīnas salonā, nav bijis īsts ierocis, bet gan rotaļu pistole.

Jau ziņots, ka Bangladešas drošības spēki svētdien novērsa pasažieru lidmašīnas nolaupīšanas mēģinājumu, bet vainīgais aizturēšanas laikā Čitagongas lidostā ievainots un vēlāk miris.

148 pasažieri un apkalpes locekļi nav cietuši.

Aviokompānijas Biman Bangladesh lidmašīnu tika mēģināts nolaupīt ceļā no Bangladešas galvaspilsētas Dakas uz Dubaiju. Laikraksts Dhaka Tribune, atsaucoties uz lidostas darbinieku, vēstīja, ka pēc lidmašīnas pacelšanās nolaupītājs mēģinājis ielauzties pilota kabīnē un piespiedis lidmašīnu veikt ārkārtas nolaišanos Čitagongā.

Lidostā to aplenca armijas un policijas elites vienības. Pasažieri tika evakuēti, bet vēlāk paziņots, ka izglābta arī apkalpe.

Nolaupītājs sarunvedējiem apgalvojis, ka viņam esot spridzeklis. Pastāvējušas aizdomas, ka šim cilvēkam ir psihiska rakstura traucējumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits