Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +27 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Amerikāņu aktrisei Lindsijai Loenai piespriests trīs mēnešu cietumsods

Amerikāņu aktrise Lindsija Loena būs spiesta pavadīt aiz restēm trīs mēnešus, jo Kalifornijas tiesa viņai piespriedusi 90 dienu cietumsodu par nosacīta soda noteikumu pārkāpšanu.


2007.gadā aktrisei tika piespriests nosacīts sods par braukšanu alkohola un narkotiku reibumā. Saskaņā ar nosacītā soda noteikumiem L.Loenai bija uzlikts par pienākumu vismaz reizi nedēļā apmeklēt lekcijas par alkohola kaitīgumu. Aktrise nav izpildījusi šīs prasības, tādēļ tiesa nolēma piespriest reālu cietumsodu.


Soda izciešanu L.Loenai nāksies sākt 20.jūlijā. Viņa tiks ievietota tajā pašā cietumā, kur 2007.gadā dažas nedēļas pavadīja Perisa Hiltone, kas arī bija aizturēta par braukšanu reibumā. Pēc cietumsoda izciešanas L.Loenai arīdzan būs jāiziet 90 dienu narkotiku atkarības ārstēšanas kurss.


Pēc sprieduma uzklausīšanas 24 gadus vecā L.Loena izplūda asarās. «Es nedomāju, ka tas ir kāds joks. Tā ir mana dzīve. Tā ir mana karjera, kuras labā esmu strādājusi visu savu mūžu,» teica L.Loena. Viņas žēlabas gan nespēja aizkustināt tiesnesi. Vērīgie fotogrāfi pamanīja, ka uz L.Loenas nolakotā vidējā pirksta redzams nepārprotams vēstījums: «Fuck U!»


L.Loena savulaik tika uzskatīta par vienu no daudzsološākajām Holivudas jaunajām aktrisēm, tomēr pēdējos gados viņa vairāk ievērojama ar dažādiem skandāliem, nevis kino karjeru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits