Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Berluskoni tiesā noliedz, ka būtu rīkojis pikantas ballītes

Itālijas bijušais premjerministrs Silvio Berluskoni piektdien Milānas tiesā noliedza, ka viņš būtu rīkojis pikantas ballītes, ka viņam būtu bijušas dzimumattiecības ar mazgadīgu prostitūtu un ka viņš būtu ļaunprātīgi izmantojis varu, izdarot spiedienu uz policiju.

Berluskoni ir apsūdzēts par to, ka viņam bijušas dzimumattiecības ar marokāņu eksotisko dejotāju Karimu el Mahrugu, kad viņai bija tikai 17 gadu. Mahruga ir pazīstama arī ar skatuves vārdu Rūbija Siržuzagle.

Ekspremjers arī tiek apsūdzēts, ka ļaunprātīgi izmantojis valdības vadītāja amatu, pieprasot policijai, lai tā par sīku zādzību arestēto Mahrugu atbrīvo. "Man ar viņu nekad nav bijušas nekāda veida intīmas attiecības," tiesā sacīja 76 gadus vecais ekspremjers. "Es biju pārliecināts, ka viņai ir 24 gadi, viņa pati tā teica."

Izsakoties par ballītēm, kas savulaik tika rīkotas viņa villā Milānas apkaimē, Berluskoni sacīja: "Es varu noliegt ar pilnīgu skaidrību, ka tur jebkad bijuši seksuāla rakstura skati." "Bunga bunga" dejas - klēpja deju paveids, kas atbilstoši vairāku ballīšu viešņu teiktajam īpaši paticis Berluskoni, - bija "tikai joks, ko man patika stāstīt, bet ko uzķēra prese", skaidroja ekspremjers. "Saistībā ar ballītēm, kuras es rīkoju savā privātajā rezidencē, bijis daudz fantazēšanas ar skaidru apmelošanas ievirzi un ielaušanos manā privātajā dzīvē," norādīja Berluskoni. "Tur notika vakariņas, kurās es monopolizēju uzmanību, dziedot, runājot par sportu, politiku un baumām," sacīja ekspremjers.

Runājot par telefona zvanu uz Milānas policijas nodaļu, kad Mahruga bija arestēta, Berluskoni norādīja, ka viņš "nekad nav izdarījis spiedienu uz Milānas policiju". Viņš skaidroja, ka gribējis izvairīties no diplomātiska skandāla, jo domājis, ka Rūbija Siržuzagle ir toreizējā Ēģiptes prezidenta Hosni Mubaraka krustmeita.

Maksimālais sods par mazgadīgas prostitūtas izmantošanu ir trīs gadi cietumā, bet par varas ļaunprātīgu izmantošanu - 12 gadi. Prāva sākās 2011.gada aprīlī. Skandāls, kas ap to izvērties, ir viens no pēdējiem negatīvu rezonansi izraisījušo atgadījumu virknē, kuru rezultātā Berluskoni novembrī bija spiests atkāpties no valdības vadītāja amata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits