Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Dubaijas policija greznojas ar jauniem Lamborghini

Dubaijas policija patruļmašīnu klāstu papildinājusi ar elegantiem un dārgiem Lamborghini Aventador sporta automobiļiem, kas patrulēs tūristu iecienītākajos emirāta rajonos, lai, pēc policijas teiktā, demonstrētu Dubaijas «eleganci».

Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) sastāvā ietilpstošā Dubaija iegādājusies vairākus Lamborghini, no kuriem katrs izmaksājis ap 400 tūkstošiem dolāru (214,4 tūkstoši latu). Pēc ekspertu teiktā, ekskluzīvo automobiļu izvēle liecina par vēlmi signalizēt pasaulei, ka Dubaija atkopusies no krīzes, ko ievadīja 2008. gada pasaules finanšu tirgu sabrukums.

Taču policijai ir savs pamatojums, kādēļ izvēlēti itāļu ražotie sporta auto. «Mērķis ir demonstrēt emirāta reputāciju un lielo cieņu, ko tas iemantojis,» ziņu aģentūra Reuters citēja ģenerālmajoru Khamisu Mataru Al Mazeinu. «Tas palīdzēs arī veicināt tūrismu un demonstrēt Dubaijas policijas lomu pilsētas drošības uzturēšanā.»

Automobilis mazāk nekā sešu sekunžu laikā spēj sasniegt ātrumu 100 kilometru stundā, turklāt Lamborghini Aventador spēj attīstīt ātrumu līdz 349 kilometriem stundā. Jaunie Lamborghini būšot greznākais Dubaijas policijas īpašums.

Jāpiezīmē, ka Dubaija nav vienīgā, kuras policija lepojas ar Lamborghini. Ekskluzīvie sporta auto meklējami arī tādu valstu kā Kataras un Itālijas kārtībsargu automobiļu klāstā, vēstīja CNN.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits