Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Dzīvesbiedre izlikusi Strosu-Kānu no abu kopīgā dzīvokļa

Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) bijušā vadītāja Dominika Strosa-Kāna dzīvesbiedre Anna Sinklēra padzinusi viņu no mājām, ekskluzīvā materiālā vēsta Francijas izdevums Closer.

Kā uzzinājis šis nedēļas laikraksts, dzīvesbiedri šķīrušies aptuveni pirms mēneša un tieši A. Sinklēra uzstājusi, lai vīrs pamestu abu kopīgo mājokli Parīzē, un tagad D. Stross-Kāns dzīvo citā dzīvoklī, tāpat Francijas galvaspilsētā.

Bijušā SVF vadītāja paziņas izdevumam pavēstījuši, ka D. Stross-Kāna garastāvoklis ir „ļoti nomākts”, kamēr A. Sinklēra, kā atzīmē Closer, „ir pāršķīrusi abu kopdzīves lapaspusi” un „beidzot dzīvo par prieku sev pašai”.

Jāpiebilst, ka Frnacijā populāra televīzijas žurnāliste A. Sinklēra un bijušais finansists un politiķis D. Stross-Kāns 2011. gada novembrī atzīmēja kopdzīves 21. gada jubileju. Kā tolaik rakstīja masu informācijas līdzekļi, A. Sinklēra iepazinusies ar savu nākamo vīru intervijas laikā. 1997. gadā viņa aizgāja no televīzijas, lai izvairītos no interešu konflikta – tolaik D. Stross-Kāns ieņēma Francijas finanšu ministra posteni. 2012. gada janvārī A. Sinklēra kļuva par interneta izdevuma Le Huffington Post, amerikāņu ziņu projekta versijas franču valodā, galveno redaktori.

Jāatgādina, ka D. Stross-Kāns 2011. gada maijā nokļuva plaša skandāla centrā, kad viņu aizkavēja Ņujorkā sakarā ar aizdomām viesnīcas Sofitel istabenes izvarošana. Beigās visas D. Strosam-Kānam izvirzītās apsūdzības gan tika atsauktas. Savukārt 2012. gada martā D. Strosam-Kānam tika uzrādītas apsūdzības savešanā organizētas noziedzīgas grupas sastāvā.

Šo notikumu dēļ D. Stross-Kāns bija spiests aiziet no SVF vadītāja posteņa, kā arī pārtraukt politisko karjeru – viņš cerēja piedalīties Francijas prezidenta vēlēšanās kā sociālistu kandidāts. Jāpiebilst, ka A. Sinklēra, par spīti skandāliem, visu šo laiku atbalstīja dzīvesbiedru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits