Laika ziņas
Šodien
Migla

Eirovīzijas dziesmu konkursu zviedri rīkos Malmē

2013.gada Eirovīzijas dziesmu konkurss tiks rīkots Malmē, jo pilsētas arēna šim nolūkam esot piemērotāka par citām Zviedrijā, nolēmuši konkursa organizatori. Līdz šim jau izskanējusi arī versija par to, ka konkurss varētu notikt arī Stokholmas ziemeļos, Friends arēnā Solnā, vēsta portāls _The Local.

_"Mēs Malmi izvēlējāmies, pateicoties tās labajai infrastruktūrai un tāpēc, ka mums ir bijusi lieliska pieredze, organizējot šajā pilsētā Melodifestivalen un Eirovīzijas dziesmu festivāla reģionālo atlasi," paziņojis Martins Ēsterdāls, dziesmu konkursa izpildproducents. Sašutumu par šādu organizatoru izvēli jau pauduši konkursa fani, kuri jau rezervējuši viesnīcas Stokholmā, prognozējot to, ka konkurss tiks rīkots Zviedrijas galvaspilsētā. Jāpiebilst, ka konkursa organizatoriem, pat ja viņi vēlētos, neizdotos konkursu noorganizēt Stokholmas slavenākajā pasākumu vietā – _Globen Arena. Proti,_ nākamā gada maijā tā jau izīrēta dažādiem koncertiem un pasaules čempionātam hokejā. Kā zināms, šogad Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā uzvarēja Zviedrijas pārstāve Loreen ar dziesmu Euphoria, ļaujot zviedriem uzņemties nākamā gada konkursa organizēšanas rūpes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ES pakļauj sankcijām Irānas aizsardzības ministru

Eiropas Savienība (ES) piektdien pakļāvusi sankcijām Irānas aizsardzības ministru Mohamadu Rezu Aštiani un Revolucionāro gvardi par Krievijas apgādāšanu ar raķetēm un lidrobotiem, kas tiek izmantot...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits