Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Eksperti: Vitnijas Hjūstones nāves tiešais cēlonis bija noslīkšana vannā

Dziedātāja Vitnija Hjūstona, kura šā gada 11.februārī tika atrasta mirusi viesnīcas Beverly Hilton numurā Beverlihilsā, Losandželosā, noslīkusi vannā, vēsta aģentūra Associated Press, atsaucoties uz tiesu ekspertīzes mediķu secinājumiem.Līdz ar to oficiāli viņas nāve uzskatāma par nelaimes gadījumu.

Pie tam ekspertu slēdzienā teikts, ka mirušās dziedātājas organismā atrastas arī kokaīna un citu narkotiku, kā arī dažādu medikamentu, ieskaitot nomierinošo līdzekli Xanax, pēdas, tomēr kokaīns, apvienojumā ar V. Hjūstones sirds mazspēju, atzīti nevis par nāvi izraisījušiem, bet tikai to sekmējušiem faktoriem. Tiesu ekspertīzes slēdziena publiskošana ļaus pārtraukt dažādas spekulācijas par dziedātājas nāvi, atzīmē aģentūra.

48 gadus vecā V. Hjūstone nomira bija ieradusies Losandželosā, lai piedalītos Grammy balvas pasniegšanas ceremonijā. Dziedātāja tika atrasta sava viesnīcas numurā vannā zem ūdens. Atrašanas brīdī V. Hjūstone vēl bija dzīva, taču drīzumā ieradušies mediķi jau konstatēja viņas nāvi.

19. februārī V. Hjūstone tika apglabāta ASV Ņūdžersijas štata Vestfīldas pilsētas Fērvjū kapsētā, kura atrodas blakus viņas dzimtajai vietai Ņūārkai. Atvadu ceremonija notika Ņūārkas baptistu baznīcā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits