Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Iepriekš nezināms video, kurā fiksēts uzbrukums Dvīņu torņiem Ņujorkā

Interneta resurss LiveLeaks publiskojis iepriekš nezināmu video par 2001. gada 11. septembra notikumiem Ņujorkā - teroristu uzbrukumu Dvīņu torņiem.


Top komentāri

NAV VIENALGA
N
lai FIB, CIP utt parāda video, kur fiksēta lidmašīnas ietriekšanās pentagonā! Tad varēsim runāt, kas sarīkoja to salūtu! Pašlaik tas viss izskatās pēc vietējo specdienestu darba! Lai pierādītu pretējo - nepieciešams "atslepenot" foto/video materiālus! Vēsture ir mācījusi, ka jebkurš notikums, kurš ir ļoti necaurspīdīgs, ir falsificēts un parasti rīkots ar pašu rokām! Ja to būtu izplānojuši arābu "teroristi" un ASV par to neko pirms tam nebūtu zinājusi, tad tagad visi pierādījumi būtu galdā!
iBebrs
i
Kā vienmēr šādiem "pēkšņiem un patiesiem" video - skaņa laba, bilde kā kalkulatoram, vai kā šajā gadījumā - pilnīgi otrādi. Video labs, skaņas nav. Visi kas kaut ko ir filmējuši ar lūžņiem darbojas? Nevienam nekas normāls nav? Te arī ir viens no iemesliem apšaubīt patiesību.. Daži iemesli, kādēļ šis ir viens liels cirks: 1.) Torņi sabruka neierasti precīzi - ja pavērojam video, kur tiek demontētas augstceltnes, tad ievērosiet, ka šie abi torņi sabruka kā pēc grāmatas. Realitātē tā augša, ja arī bruktu, noietu šķērsām lejā un torņi pa pusei vēl stāvētu. 2.) Šīs aviokatastrofas atšķīrās no citām ar to, ka nevienā "lidmašīnu teroraktu" vietā nebija atrodama neviena pati lidmašīnas atlūza. :) Ne šasijas, ne beņķi, nekā no lidmašīnas. 3.) Pentagonā tā lidmašina nevis ietriecās, bet uzkrita. Pāri ielai neskarti palika karājoties elektrības vadi. Sīkākus paskaidrojumus? Protams, atlūzu nebija. :) 4.) Kalifornijā, kur lidmašīna "tika notriekta" bija redzama milzīgs krāteris ar kaut ko. Bet ne ar vienu lidmašinas atlūzu. :D Eksperti pēc pusstundas aizbrauca, jo nekonstatēja tur nevienu asinspilīti, kur nu vēl kādu ķermeņa daļu, kas šādās reizēs ir pa pilnam. :) Tās ir tikai lietas, kas ir skaidras ikvienam loģiski domājošam prātam. Sīkākus pierādījumus jums varēs sniegt visi tie inženieri un speciālisti, ar kuriem pilns internets, kas paskaidro, kādēļ torņi nevarēja sabrukt. :)
y
y
To Loks Nu zini, mani kaut kā publicētais pentagona materiāls no novērošanas kameras pārliecina vēl mazāk Boeings ar virsskaņas ātrumu - pilsētā - da tur pus Ņujorkai logi būtu ārā
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits