Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Kanāda ierosina likuma grozījumus transseksuāļu aizsardzībai

Kanādas premjerministra Džastina Trudo valdība otrdien ierosinājusi likuma grozījumus transseksuāļu tiesību aizsardzībai.

Jaunās normas "garantēs, ka kanādieši var brīvi sevi identificēt un izpaust savu dzimti tā, kā viņi vēlas, un vienlaikus viņi būs aizsargāti pret diskrimināciju un naidu, jo kā kanādiešiem mums ir jābūt brīviem un drošiem būt tiem, kas mēs esam", sacīja tieslietu ministre Džodija Vilsone-Reiboulda.

Ja likuma grozījumi tiks pieņemti, atbilstoši Kanādas Cilvēktiesību likumam būs aizliegts nepieņemt kādu cilvēku darbā vai diskriminēt darba vietā dzimtes dēļ, ar kādu šis cilvēks sevi identificē un to izpauž.

Vēršanās pret kādu cilvēku viņa dzimtes identitātes vai dzimtes izpausmes dēļ tiks uzskatīta par naida noziegumu, paredz likuma grozījumi.

Top komentāri

Tā viņiem arī vajag ! :):):)
T
Austrumeiropā, cilvēki vēl nav galvu saspieduši un absolūti lielākā daļa Austrumeiropiešu ciest nevar šo pederastu diktatūras uzspiesto ideoloģiju. Poļi Polijā ir 96 %, lietuvieši Lietuvā 87% ... un šie cilvēki stingri turas pie savām Nacionālajām un NORMALAS ĢIMENES vērtībām. Pederastu diktatūra, cenšas sagraut Austrumeiropas nacionālās valstis mēģinot iepludināt šeit melnos sū... , bet pederastu diktatūrai pa galam neveicas :). Austrumeiropieši NEKAD nepieņems pederastu diktatūras uzspiesto slimo idealoģiju. Austrumeiropiešiem nākotnē būs ļoti nozīmīga loma cilvēces pašatīrīšanās un atdzimšanas procesā.
Vienotības draugi
V
Gaidu kad ierosinās aizsargāt zoofilus,nekrofilus,pedofilus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits