Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Meksikā miris bārā sašautais Sidnejas olimpiādes medaļnieks soļošanā

Meksikā 34 gadu vecumā miris 2000. gada Olimpisko spēļu Sidnejā sudraba medaļas laureāts soļošanā Noe Ernandess, vēsta Meksikas Nacionālās olimpiskās komitejas interneta vietne. Paziņojumā norādīts, ka N. Ernandesa nāves cēlonis ir sirdslēkme. Olimpiskais medaļnieks miris pēc piedzīvotās sirdslēkmes miris pa ceļam Čimalhuanas pilsētas slimnīcu.

BBC News atgādina, ka 2012. gada 30. decembrī N. Ernandess nejauši kļuvis par Losreijeras Lapasas pilsētas kādā bārā notikušas apšaudes upuri. Sportists atradās bārā, kad pie blakus galdiņa izcēlās strīds, kura gaitā viens no strīda dalībniekiem atklāja uguni uz bāra apmeklētājiem.

Apšaudē tika nogalināti divi bāra apmeklētāji, bet vēl divi cilvēki, tajā skaitā N. Ernandess, guva nopietnus ievainojumus. Lode trāpīja sportistam galvā, skarot smadzenes, kādēļ viņš zaudēja kreiso aci, tāpat pastāvēja iespēja, ka N. Ernandess varētu kļūt pilnībā akls. Notikušā incidenta sakarā policija meklē trīs vīriešus, taču aizturēts neviens pagaidām nav, un plašsaziņas līdzekļi norāda, ka noziedzniekus, visticamāk, tā arī neizdosies atrast.

Tikmēr Meksikas izdevums Proceso, atsaucoties un N. Ernandesa tuviniekiem vēsta, ka olimpisko spēļu medaļnieks, iespējams, izdarījis pašnāvību ievainojuma un baiļu pilnībā zaudēt redzi dēļ.

Sidnejas olimpiskajās spēlēs N. Ernandess izcīnīja sudraba medaļu 20 kilometru soļošanas distancē. Par čempionu kļuva polis Roberts Koržeņevskis, bet bronzas medaļu ieguva ieguva Krievijas soļotājs Vladimirs Andrejevs. Jāatgādina, ka 50 kilometru distancē sudraba medaļu toreiz izcīnīja Latvijas soļotājs Aigars Fadejevs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits