Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 6. jūnijs
Ingrīda, Ardis

Noziedznieks mēneša laikā divreiz aplaupa vienu un to pašu bankas filiāli

Amerikānis, kas zināms kā ir „bandīts baltajos cimdos” (White Glove Bandit), īsā laika posmā divreiz aplaupījis vienu un to pašu banku, vēsta laikraksts New York Daily News.

Aptuveni plkst. 9:30 12. martā nezināms noziedznieks ienāca City Bank fliālē Grinvičvillidžā (Greenwich Village) un, draudot kasierim ar pistoli, pieprasīja naudu. „Iekasējis” visus filiālē esošos līdzekļus, viņš pameta banku. Videoieraksts no novērošanas kamerām ir izvietots videoportālā Youtube.

Pēc tam tika secināts, ka šo pašu bankas filiāli noziedznieks aplaupījis arī 14. februārī. Bez tam 26.janvārī viņš aplaupīja bankas HSBC filiāli Brodvejā. Nav zināms, cik lielas summas viņam izdevies nolaupīt, taču laikraksts uzskata, ka tie varētu būt desmitiem tūkstošu dolāru.

ASV FIB ir izsludinājusi „bandīta baltajos cimdos” meklēšanu, paziņojot, ka visus trīs noziegumus izdarījis viens un tas pats cilvēks, aptuveni 35 gadus vecs eiropeiskas ārienes vīrietis, kas tērpies viscaur melnā, ieskaitot saulesbrilles, taču izmantojis baltus lateksa cimdus. Bez tam laupītājam plecos vienmēr bijusi mugursoma – melna, sarkana vai pelēka. FIB apgalvo, ka noziedznieks ir bruņots un ļoti bīstams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits