Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

papildināta - Atbrīvota Nigērijas piekrastē nolaupītā tankkuģa apkalpe, tostarp Latvijas valstspiederīgais

Atbrīvota Nigērijas piekrastē pirātu nolaupītā tankkuģa Cape Bird apkalpe, kurā ir arī viens Latvijas valstspiederīgais, paziņojis Krievijas pilsētas Novorosijskas personāla aģentūras Columbia direktors Sergejs Paņuškins. Viņa vadītā aģentūra Novorosijskā atlasīja jūrniekus darbam uz šī kuģa.

"Šajā naktī ekipāža tika atbrīvota. Visi ir sveiki un veseli. Kapteinis paziņoja, ka medicīniskā palīdzība nevienam nav vajadzīga," sacīja Paņuškins.

Māršalu salās reģistrēto naftas tankkuģi Cape Bird pirāti ieņēma sestdien, 8. oktobrī, aptuveni 90 jūras jūdzes uz dienvidiem no Nigērijas ekonomiskā centra Lagosas, pavēstīja Starptautiskais Jūrniecības birojs (IMB).

Starp kuģa apkalpes locekļiem, pēc Krievijas mediju ziņām, ir trīs Latvijas valstspiederīgie. Savukārt, pēc Latvijas Ārlietu ministrijas sniegtās informācijas, apkalpē ir viens Latvijas valstspiederīgais.

Arī Latvijas Republikas Drošības policija saņēmusi no kuģa Cape bird pārstāvjiem apstiprinošu informāciju, ka nolaupītais kuģis un apkalpe, kuras sastāvā ir viens Latvijas valsts piederīgais, šonakt ir atbrīvoti. Saskaņā ar kuģa kompānijas pārstāvju informāciju, neviens no apkalpes locekļiem nav cietis un viņu dzīvībai briesmas nedraud.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits