Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

papildināta - Gāztais Kirgizstānas prezidents, iespējams, varētu doties uz Latviju

No amata padzītais Kirgizstānas prezidents Kurmanbeks Bakijevs, kurš ceturtdien aizlidoja uz Kazahstānu, vēlāk varētu doties uz Turciju vai Latviju. Šādu informāciju izplatījusi Krievijas ziņu aģentūra Interfax, atsaucoties uz kādu "informētu avotu". "Saskaņā ar esošo informāciju Bakijevs gribētu tikties ar Kazahstānas prezidentu. Pēc tam, ļoti iespējams, viņš izlidos vai nu uz Turciju, vai uz Latviju, kur pašlaik atrodas viņa dēls Maksims," paziņojis informācijas avots.

K.Bakijevs ceturtdien izlidoja uz Kazahstānu, lai tiktos ar Kazahstānas prezidentu Nursultanu Nazarbajevu, ziņo RIA Novosti. K.Bakijevs apgalvo, ka Kazahstānas līderis viņu ielūdzis uz sarunām, lai apspriestu Kirgizstānas konflikta atrisināšanu.


Kirgizstānas jaunā valdība, kas pārņēma varu pēc valsts apvērsuma, paudusi viedokli, ka K.Bakijevam jāstājas tiesas priekšā par šaušanu uz demonstrantiem. K.Bakijevs pieprasa, lai jaunā valdība sniegtu viņam drošības garantijas. K.Bakijevs pavēstīja žurnālistiem, ka Baltkrievijas līderis Aleksandrs Lukašenko piedāvājis viņam politisko patvērumu Baltkrievijā, tomēr K.Bakijevs atteicies no šī piedāvājuma, vēsta Reuters.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits