Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Pasaulē Covid-19 konstatēts vairāk nekā 154 000 cilvēku

Ar jauno koronavīrusu, kas pirmo reizi tika konstatēts pagājušā gada decembrī Ķīnā, visā pasaulē līdz svētdienas rītam inficējušies 154 620 cilvēki, bet 5796 cilvēki miruši no koronavīrusa slimības Covid-19, liecina aģentūras AFP apkopotie oficiālie dati.

Kopš sestdienas vakara reģistrēti 2839 jauni inficēšanās un 32 nāves gadījumi.

Ķīnā kopš sestdienas vakara Covid-19 prasījusi 10 upurus, savukārt inficēšanās gadījumu skaits pieaudzis par 20.

Līdz ar to kopējais inficējušos skaits Ķīnā pieaudzis līdz 80 844, no kuriem 66 911 jau izveseļojušies, bet nāves gadījumu skaits palielinājies līdz 3199.

Ārpus Ķīnas kopš decembra ar jauno koronavīrusu inficējušies 73 780 cilvēki, no kuriem 2597 miruši. Kopš sestdienas vakara apstiprināti 2819 jauni inficēšanās un 22 nāves gadījumi.

Vissmagāk skartās valstis pēc Ķīnas ir Itālija (21 157 inficēšanās un 1441 nāves gadījumi), Irāna (12 729 inficēšanās un 611 nāves gadījumi), Spānija (5753 inficēšanās un 183 nāves gadījumi) un Francija (4499 inficēšanās un 91 nāves gadījumi).

Pirmie inficēšanās gadījumi apstiprināti Centrālāfrikas Republikā un Seišelu salās.

 

Top komentāri

Frf
F
Viss atkarīgs no veiktā testu skaita. Piemēram, Igaunijā ir konstatēts vairāk, jo testi ir veikt 10 reizes vairāk cilvēkiem nekā Latvijā.
Pravietisnejaukais
P
Svētie Raksti, Psalms 91: 1 Kas dzīvo Visuaugstākā patvērumā un mīt Visuvarenā ēnā, 2 tas saka uz To Kungu:”Mans patvērums un mana pils, mans Dievs uz ko es paļaujos!” 3 Jo Viņš tevi glābj kā putnu no mednieka cilpas, pasarga no iznīcinātāja mēra. 4 Viņš tevi sedz ar Saviem spārniem, zem Viņa spārniem tu esi paglābts; Viņa patiesība ir tavs vairogs un bruņas. 5 Tu nebīsties nakts briesmu, nedz bultu, kas dienā skraida, 6 nedz mēra, kas tumsā lien, nedz nedz sērgu, kas pusdienā nomaitā. 7 Lai arī tūkstoši krīt tev blakus un desmit tūkstoši tev pa labo roku, taču tevi tas neskars! 8 Tiešām, tu vēl skatīsi ar savām acīm un redzēsi, kā bezdievjiem tiek atmaksāts. 9 Tiešām, Tu, ak |Kungs, esi mans patvērums! ...
Scorseze
S
Ši ir pasaules afēra, kurai nav NEKĀDA SAKARA AR VESELĪBU! Paskatieties kaut vai uz šiem "krīzes" lēmumiem un jebkuram normāli loģiski domājošam cilvēkam ir jāsmejas:) Piemēram, kapēc tieši līdz 23.00, vai tad "vīruss" pēkšņi pamožas, jo pa dienu tas guļ un cilvēkus netraucē?:) Kapēc jau šīs histērijas sākumā, loģiski, neaizliedz importu no Ķīnas, taču nekavējoties aizliedza eksportu uz turieni?:):):) Kapēc aizliedza āra pasākumus, taču neaizliedza pasākumus telpās, lai gan visi nopietni virusologi saka, ka vīrusiem labdabigākie apstākļi izplatībai ir tieši telpās?:):):) Un tie ir tikai daži mūsu "valdības" diženie "lēmumi":):):)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits