Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Policija: Vitnija Hjūstone tika atrasta vannā zem ūdens

Amerikāņu popdziedātāja Vitnija Hjūstone, kas sestdien mirusi 48 gadu vecumā, tika atrasta bez samaņas vannā zem ūdens, pirmdien paziņoja Losandželosas piepilsētas Beverlihilzas policija.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Hjūstoni sestdienas pēcpusdienā viņas numurā Beverlihilzas viesnīcā Beverly Hilton mirušu atradis viņas miesassargs.

Beverlihilzas policija rakstiskā paziņojumā atzina, ka vēl nevar izteikt pieņēmumus par Hjūstonas nāves cēloni. Tas var tikt kļūt zināms astoņu nedēļu laikā, jo amatpersonas vēl gaida toksikoloģijas pārbaužu rezultātus.

Dažās ziņās par iespējamu nāves cēloni minēta nejauša noslīkšana, bet citās uzsvērts, ka Hjūstone pārmērīgi lietojusi narkotikas. Tiesu medicīnas eksperts ir minējis faktu, ka Hjūstones numurā tika atrasti recepšu medikamenti.

Lidmašīna ar Hjūstones mirstīgajām atliekām pirmdien aizlidoja no Losandželosas uz viņas dzimto štatu Ņūdžersiju. Pēc līķa sekcijas izdarīšanas tas tiks nodots Hjūstones tuviniekiem. Hjūstones bēres un piemiņas pasākumi vēl tiek plānoti.

Hjūstones svainis Bilijs Votsons pirmdien kategoriski noliedza, ka viņai būtu bijis nodoms izdarīt pašnāvību, un uzsvēra, ka Hjūstonei ir 18 gadus veca meita Bobija Kristīna, kas dzimusi Hjūstones bijušajā laulībā ar dziedātāju Bobiju Braunu.

Policija apstiprinājusi, ka nav aizdomu par to, ka Hjūstones nāvei varētu būt krimināls raksturs. Jau daudzus gadus vēstīts, ka Hjūstone pārmērīgi lietoja narkotikas un alkoholu, un tas sagrāva viņas veselību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits