Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Privāts zoodārzs, motormuzejs un peldošs restorāns Janukoviča rezidencē

Daudzi ukraiņi sestdien apmeklējuši pašlaik no amata ar parlamenta balsojumu jau gāztā prezidenta Viktora Janukoviča privāto rezidenci ārpus Kijevas, kas daudzus pārsteigusi ar dažādām pārmērībām - krokodilādas dīvānu, privāto zoodārzu, privāto motormuzeju un citu spozmi.

Tikmēr mediji jau raksta arī, ka pie pamestās Ukrainas prezidenta Janukoviča privātās rezidences Mežigorjē atrasti dokumenti, kas peldējuši Dņeprā un varētu tikt interpretēti kā "melnā grāmatvedība", vēsta LETA.

Opozīcijas aktīvisti zvejo ūdenī peldošos dokumentus, lai tos vēlāk publiskotu. Daļa dokumentu jau parādījušies tīmekļa sociālās saziņas vietnēs.

Cita starpā atrasti dokumenti, kas liecina par maksājumiem ceļu drošības inspekcijai. Turklāt šie maksājumi veikti ASV dolāros. Uzieti arī dokumenti, kas varētu liecināt par kukuļiem, kuri maksāti par uzvaru valsts iepirkuma konkursos, kā arī par īpašo dzīvokļu iekārtošanas apmaksu.

Piemēram, parakstītās atskaitēs par izdevumiem atrodami tādi ieraksti kā "kukulis par konkursu "Gārša 20A"". Blakus norādīta summa – 39 682 dolāri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits