Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Tiesā apstiprina The Cranberries solistes nāves apstākļus

Īru rokgrupas The Cranberries soliste Doloresa O'Riordana gāja bojā, noslīkstot vannā, būdama alkoholisko dzērienu ietekmē, atsaucoties uz Londonas Vestminsteras koronera tiesā liecināto, vēsta BBC.

46 gadus vecā dziedātāja nomira šā gada 15. janvārī Londonā Park Lane Hilton viesnīcas numurā. Viņa tur bija apmetusies, noslēdzot ierakstu sēriju pirms došanās plānotā koncertturnejā.

Viesnīcas apkalpotāja jau noslīkušo dziedātāju atrada vannā. Tas noticis traģiska negadījuma rezultātā, paudis koroners jeb amatpersona, kas sniedz atzinumu par personas miršanas apstākļiem.

O'Riordana bija izlietojusi ievērojamu daudzumu alkohola un noslīkusi vannā. Viesnīcas numurā atrastas vairākas tukšas dzērienu pudeles un recepšu zāļu iepakojumi. Toksikoloģijas testu rezultāti gan apliecinājuši, ka medikamentus O'Riordana bija lietojusi paredzētajā daudzumā.

Izmeklēšanā piedalījās arī dziedātājās māte, brālis, māsa.

The Cranberries ar nesajaucamo O'Riordanas vokālu vislabāk zināmi ar tādiem aizvadītā gadsimta 90. gados tapušiem hitiem kā Linger, Dreams un Zombie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Makrons brīdina, ka Eiropa "ir mirstīga"

Francijas prezidents Emanuels Makrons ceturtdien aicinājis Eiropu stāties pretī problēmām mainīgajā pasaulē un brīdinājis, ka "mūsu Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt".

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits