Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Tiesā vīru un savu mīļāko nogalinājušo Saldējuma lēdiju

Nežēlīgajās slepkavībās apsūdzētā 34 gadus vecā Goidsagi Estibalisa Karanza Zabala Vīnes tiesai atzinusi, ka nošāvusi savu vīru un mīļāko, sazāģējusi vīriešu ķermeņus ar motorzāģi un iecementējusi sava saldējuma veikaliņa pagrabā. Gaidot ceturtdien paredzēto spriedumu, Austrijas presē par Saldējuma lēdiju nodēvēto sievieti prokurori raksturojuši kā aukstasinīgu slepkavu.

Sieviete, kurai ir Spānijas un Meksikas dubultpilsonība, 2008. gadā ar trim šāvieniem gaišā dienas laikā nošāvusi savu bijušo vīru, kurš, pēc slepkavas teiktā, bijis slinks, vardarbīgs un smējies par viņas vācu valodas izrunu. Viņa sadalījusi vīrieša ķermeni gabalos ar motorzāģi un, lai apkārtnē neviens to nesadzirdētu, trokšņa apslāpēšanai iedarbinājusi saldējuma mašīnu. Tad viņa likusi lietā betonēšanas darbu kursos apgūtās zināšanas un saldētavā sasaldētās ķermeņa atliekas iecementējusi pagraba grīdā.

2010. gadā, atklājot, ka jaunais draugs viņu krāpj, sieviete atkārtoja iepriekš realizēto scenāriju un aizmigušo mīļāko pēc kāda strīda nogalināja. «Viņš pagrieza seju pret sienu un sāka krākt,» apsūdzēto citēja AFP. «Es biju tik ļoti dusmīga! Man zem matrača bija ierocis. Es to izņēmu, pielādēju un izšāvu.»

Noziegums atklāts nejauši, kad strādnieki pagājušā gada vasarā laboja notekcaurules. Sieviete bēguļojot devās uz Itāliju, kur tika arestēta. Aresta brīdī viņa gaidīja bērnu no sava jaunā partnera. Puisītis nāca pasaulē cietumā šī gada janvārī un nodots sievietes vecāku aprūpē.

«Ir skaidrs, ka apsūdzētajai ir divas dabas,» brīdināja prokurore Petra Freha un piebilda, ka sieviete būtu gatava slepkavības atkārtot.

Top komentāri

trakā dzīve
t
Skaista sieviete. Pēc lūpu formas var redzēt,ka ļoti kaislīgas dabas. Ko tik tas liktenis neizspēlē ar ļautiņiem! Es domāju,ka dziļi iekšienē katrā sēž mazs nelietību velniņš un ir svarīgi vai liktenis tev būs labvēlīgs vai nē. Pēc tam tu esi uz mūžu ''iezīmēts''. Kaislības ir pazudinājušas tik daudz cilvēku!!! Patiesībā pēc skopā situācijas izklāstījuma man tās sievietes ir žēl....nav ko pīties ar prastiem ļautiņiem un nav ko gaidīt no viņiem ko vairāk par nodevību. Nodot viņiem nozīmē tikpat kā ''apčurāt divus pirkstus'' (atvainojos par kolorīto izteicienu)..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ukrainas armija nedaudz atkāpusies rietumu virzienā

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus pan...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits