Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Tuvinieki un draugi atvadās no Vitnijas Hjūstones

Aptuveni pusotrs tūkstotis cilvēku sestdien bija ieradušies Ņuarkas baptistu baznīcā ASV Ņūdžersijas štatā, lai atvadītos no pāragri mūžībā aizgājušās pasaulslavenās dziedātājas Vitnijas Hjūstones. Dīvas bērēs piedalījās gan viņas ģimenes locekļi, radinieki un draugi, gan arī Holivudas zvaigznes un slaveni mūziķi. Dziedātājas faniem iespēja piedalīties bērēs bija liegta, jo tuvinieki vēlējās "privātu atvadu ceremoniju".

Pēdējo godu Hjūstonei bija ieradies izrādīt arī aktieris Kevins Kostners, kurš kopā ar Hjūstoni filmējās slavenajā kinolentē The Bodyguard (Miesassargs).

Amerikāņu soulmūzikas leģenda Stīvijs Vonders par godu Hjūstonei izpildīja dziesmu Love's in Need of Love Today, bet r&b dziedātāja Ališa Kīsa uzstājās ar dziesmu Send me an Angel.

Pēc aptuveni četras stundas ilgās ceremonijas Hjūstones šķirsts tika iznests no baznīcas, skanot viņas pazīstamākajai dziesmai I Will Always Love You.

Hjūstone svētdien tiks apbedīta līdzās savam tēvam.

Tuvējās ielas ap baznīcu, kurā notika atvadīšanās no dziedātājas, bija slēgtas, lai Hjūstones fanu pūļi netraucētu piemiņas pasākuma norisei.

Kā jau ziņots, 48 gadus vecā Vitnija Hjūstone šā gada 11.februārī tika atrasta mirusi viesnīcas numurā Beverlihilsā. Viņa savas karjeras laikā pārdevusi miljoniem ierakstu un saņēmusi virkni balvu, taču arī ilgus gadus cīnījusies ar atkarību no alkohola un narkotikām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Makrons brīdina, ka Eiropa "ir mirstīga"

Francijas prezidents Emanuels Makrons ceturtdien aicinājis Eiropu stāties pretī problēmām mainīgajā pasaulē un brīdinājis, ka "mūsu Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt".

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits