Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Berlīnes terorakta sarīkotājs apsvēris došanos uz Romu

Berlīnes Ziemassvētku tirdziņā slaktiņu sarīkojušais tunisietis Aniss Amri, kurš tika nošauts Milānā, apsvēris došanos arī uz Romu, piektdien ziņo Itālijas mediji.

Laikraksts Corriere della Sera ziņoja, ka novērošanas kameras Turīnas stacijā divas reizes fiksējušas 24 gadus veco tunisieti meklējam vilcienus uz Romu vai Milānu.

"Beigās viņš izvēlējās reģionālo vilcienu uz Lombardiju, jo tik vēlā stundā uz galvaspilsētu neviens vilciens nedevās," vēstīja laikraksts, piebilstot, ka Amri acīmredzot nav bijis skaidra plāna par to, kurp doties tālāk.

Vairāki laikraksti arī vēstīja, ka Amri uzreiz pēc ierašanās Milānā 23.decembra agrā rītā jautājis garāmgājējam, kur viņš var iekāpt vilcienā vai autobusā uz Romu, Neapoli vai kādu citu vietu dienvidos.

Sesto Sandžovanni, kur policija Amri nošāva, ir sākumpunkts starptautiskajiem autobusiem uz Spāniju, Maroku, Albāniju vai Dienviditāliju.

Romas laikraksts Il Messaggero ziņoja, ka Amri vēlme doties uz Romu nav nejaušība, jo tur viņam, visticamāk, bijuši vislielākie sakari.

Amri, kurš ieradās no Tunisijas 2011.gadā, sākumā Itālijā izcieta četru gadu cietumsodu par migrantu uzņemšanas centra aizdedzināšanu. Vācijā viņš ieradās 2015.gadā.

Šā gada 19.decembrī Amri ar nolaupītu kravas automašīnu ietriecās pūlī vienā no Berlīnes Ziemassvētku tirdziņiem, noslepkavojot 12 cilvēkus un 56 citus ievainojot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits