Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Berluskoni "seksa skandāla" ietvaros arestēts viņu šantažējis Itālijas uzņēmējs

Itālijas policija ceturtdien par premjerministra Silvio Berluskoni šantažēšanu arestējusi kādu itāļu uzņēmēju, kas maksājis sievietēm, lai tās apmeklētu Itālijas premjerministra neķītrās ballītes.

Policija arestējusi 34 gadus veco Džanpolo Tarantīni un viņa 32 gadus veco sievu Andželu Devenuto par naudas izspiešanu no premjerministra Silvio Berluskoni.

2009. gadā Dž. Tarantīni pavēstīja, ka ir maksājis vairāk nekā 30 sievietēm, tai skaitā arī prostitūtai Patrīcijai d'Adario, lai tās izklaidētu premjerministru viņa mājās rīkotajās ballītēs.

Viņš sacīja, ka sievietes 2009. un 2010. gadā apmeklēja 18 S. Berluskoni ballītes Romā un Sardīnijā, kā arī "vajadzības gadījumā" sniedza seksuālus pakalpojumus.

Dž. Tarantīni, kas strādā medicīnas nozarē, ir aizdomās turētais vairākās citās korupcijas lietās un reiz bijis tiesāts.

Kā žurnālam Panorama pavēstīja prokurori, Dž. Tarantīni ik mēnesi izspieda naudu no S. Berluskoni, lai viņš izmeklētājiem apgalvotu, ka premjers nezināja par naudas maksāšanu sievietēm.

Nauda, tai skaitā sākotnējais 500 000 eiro maksājums, bija arī domāta tam, lai pārliecinātu Dž. Tarantīni izšķirties par labu ātrai tiesas prāvai, kas ļautu izvairīties no gara tiesa procesa, kurā varētu atklāties "apkaunojošas" detaļas.

"Es ar viņām iepazīstināju kā ar savām draudzenēm un neminēju faktu, ka reizēm viņām maksāju," kādā senākā intervijā sacījis Dž. Tarantīni.

Itālijā intīmas attiecības ar prostitūtām nav noziegums, taču S. Berluskoni aizstāv savu mačo tēlu, apgalvodams, ka nekad nav maksājis par seksu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits