Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Briselē nošauts vīrietis, kurš ar nazi uzbrucis karavīriem

Beļģijas karavīri piektdien Briseles centrā nošāva vīrieti, kurš vņiem uzbruka ar nazi, paziņoja prokuratūra. 30 gadus vecais vīrietis bija no Somālijas un divreiz iekliedzās "Allahu akbar" (Dievs ir vaens), uzbrūkot karavīriem.

"Ar nazi bruņots vīrietis uzbruka karavīru grupai. Karavīri atklāja uguni uz viņu un neitralizēja šo indivīdu," sacīja Beļģijas Federālās policijas preses sekretārs Jonatāns Pfunde.

Viņš sākotnēji atteicās precizēt, vai šis vīrietis tika nošauts, bet prokurori vēlāk paziņoja, ka uzbrucējs ir miris.

Beļģijas mediji ziņoja, ka vīrietis bija ievainojis vienu karavīru sejā, bet otru rokā, un ka sašautais uzbrucējs tika aizvests uz slimnīcu.

Beļģijas pretterorisma krīžu centrs vietnē Twitter informēja, ka karavīri ir neitralizējuši šo vīrieti un ka situācija tiek kontrolēta.

"Viss mūsu atbalsts ir mūsu karavīriem. Mūsu drošības dienesti saglabā modrību. Mēs cieši sekojam līdzi situācijai," tvītoja Beļģijas premjerministrs Šarls Mišels.

Policija slēdza vienu no galvenajām ielām netālu no Lielā laukuma, kas ir viena no tūristu iecienītākajām vietām Briselē.

Beļģija ir bijusi trauksmes gatavībā kopš 2016.gada 22.marta teroraktiem, kad spridzinātāji pašnāvnieki nogalināja 32 cilvēkus Briseles galvenajā lidostā un metro.

Top komentāri

Gaidu
G
komentārus no nodokļu naudas šķērdētājiem Sabiedrības integrācijas fonda (tēriņi 9.44 milj. EUR), Sabiedrības integrācijas pārvaldes un protams ārvalstu sponsorētā Starptautiskā migrācijas biroja Rīgas nodaļas ar "sociologu" Ilmāru Mežu priekšgalā par robežpātkāpēju nelegālo imigrantu grūto dzīvi Somālijā un viņu importēšanas uz Latviju vitālo nepieciešamību!
ļuļa kebabs
ļ
nebija vienkāršāk viņu neielaist eiropā? kad vienreiz debīlie velkomisti nāks pie prāta.
Šeku reku
Š
vēl viena Latvijas nodevēja Agnese ar saviem labajiem darbiem, neaizmirsīsim - http://providus.lv/article/tiek-rikota-diskusija-par-patveruma-mekletaju-un-beglu-integracijas-politikas-pilnveidosanu-latvija
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits