Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Itālijā jaunā koronavīrusa gadījumu skaits pieaudzis līdz vairāk nekā 3800

Itālijā jaunā koronavīrusa gadījumu skaits ceturtdien pieaudzis līdz 3858, salīdzinot ar aptuveni 3000 dienu iepriekš, bet mirušo skaits no Covid-19 dienas laikā pieaudzis par 41 līdz 148, ziņo Civilās aizsardzības aģentūra.

Savukārt izveseļojušos cilvēku skaits pieaudzis no 276 līdz 414, pavēstīja aģentūra.

Slimnīcās atrodas 2141 cilvēks, no tiem 351 intensīvajā aprūpē, bet 1155 cilvēkiem ir viegli simptomi vai tādu nav vispār un sagaidāms, ka viņi atveseļosies izolācijā mājās.

Visvairāk inficēto ir Itālijas ziemeļu provincēs - 2251 gadījumi Lombardijā, 698 - Emīlijā-Romanjā un 407 - Veneto, bet par inficēšanās gadījumiem ziņojuši visi reģioni.

Top komentāri

Margarēta
M
Nu un? Statistiski Igaunija ir bīstamāka. Itālijā ir vairāk nekā 60 miljoni iedzīvotāju. Igaunijā kaut kādi 1,3 miljoni. Un jau 5 saslimušie. Visi ielidojuši netīrajā RIX lidostā, kur kafejnīcās galdi pat lupatu pa visu dienu nav redzējuši un pie geitiem mētājas atkritumi. Pat tos nesavāc. Kāda vēl dezinfekcija. Pasažierus no lidmašīnas uz geitu ved piestampātā autobusā, kurā jāstāv uz vienas kājas 10 un vairāk minūtes, kamēr pēdējie izkāpj. Tādu greznību kā palaist vairākus autobusus šai vīrusu laikā RIX neatļaujas. Tagad nu epidemiologi meklē kurš Bergamo reisā kurā rindā sēdējis. Kāda starpība, ja varbūt kāds cits 10 minūtes stāvēja autobusā iespiests starp abiem slimajiem igauņiem, kas viņam elpoja sejā.
Eiropas vērtības bez maskas
E
Eiropas Parlamenta sesija Strasbūrā ir atcelta. Nobijušies braukt ar citiem eiropiešiem vienā vilcienā un staigāt bez maskas pa Strasbūru, paliks Briselē paaugstinātā drošībā.
Deutschland
D
"698 - Emīlijā-Romanjā un 407 - Veneto" Vācijā jau ir vairāk nekā Veneto. Vācijā ir 514. Vēl vakar bija 262. Dienas laikā skaits gandrīz dubultojies. Merkele nesargā vāciešus ne no imigrantiem, ne no vīrusiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits