Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Itālijā pie bijušā pastnieka atrod 400 kilogramus nepiegādātu pasta sūtījumu

Kādam bijušajam pastniekam Itālijā izvirzītas apsūdzības pēc tam, kad policija atradusi 400 kilogramus nepiegādātu pasta sūtījumu viņa mājās Turīnā, vēsta The Guardian.

Policija sacīja, ka 33 gadus vecais vīrietis, kura vārds netiek nosaukts, teicis likumsargiem, ka viņš trīs gadus nepiegādāja pastu, jo viņa alga bija pārāk maza. Viņš darbu pametis 2017.gadā.

Noziegums tika atklāts pēc tam, kad ceļu policija vīrieti apturēja regulāro pārbaužu laikā. Viņa mašīnā atrada 20 centimetrus garu nazi un 70 vēstules, paziņojumā atklāja Turīnas policija.

Jūtot, ka kaut kas nav kārtībā, likumsargi devās uz vīrieša māju, kur atrada 40 kastes nepiegādātu pasta sūtījumu, tostarp rēķinus, banku paziņojumus un privātas sarakstes.

"Man pietiekami nesamaksāja, tāpēc es aizgāju," policistiem teicis vīrietis, kuram tagad izvirzītas apsūdzības par zādzību, korespondences piesavināšanos un ieroča nēsāšanu. 

Itālijas pasta serviss ir diezgan neuzticams, un šis nav pirmais šāda veida gadījums. 

Janvārī Vičencā tika arestēts kāds 56 gadus vecs vīrietis, kurš savā garāžā slēpa 500 kilogramus nepiegādātu pasta sūtījumu.

Savukārt 2013.gadā pastnieks Sardīnijā nepiegādāja 400 kilogramus pasta sūtījumu četru gadu periodā. Par šādu pārkāpumu Itālijā var sodīt ar brīvības atņemšanu līdz vienam gadam.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits