Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Migrantu pretestības dēļ Vācijā nav izdevies deportēt 600 cilvēkus

Vācijā šogad nav izdevies deportēt vairāk nekā 600 migrantus, jo viņi izrādījuši kaut kāda veida pretestību, pēc kreiso ekstrēmistu partijas Die Linke (Kreisie) lūguma ceturtdien atklājusi Vācijas valdība.

No 641 nesekmīgā deportēšanas mēģinājuma 141 neizdevās, jo migranti minējuši medicīniska rakstura problēmas.

200 migrantus neizdevās deportēt, jo piloti vai aviokompānijas atteicās nogādāt migrantus atpakaļ to izcelsmes valstīs. Vairākos gadījumos arī izcelsmes valstis atteikušās uzņemt migrantus atpakaļ.

Die Linke parlamentārās grupas vadītāja Ulla Jelpke sacīja, ka migrantu pretošanās deportēšanai pieaugusi, jo "deportēšanas politikas kļūst arvien brutālākas".

Negaidītas deportēšanas pat pēc tam, kad migranti dzīvojuši Vācijā vairākus gadus, pamudina viņus cīnīties pretī, sacīja Jelpke.

Šogad deportēts 12 261 cilvēks, kas ir nedaudz mazāk nekā šajā pašā periodā pagājušajā gadā, kad tika deportēti 12 565 cilvēki.

Top komentāri

ļuļa
ļ
nu un kāpēc diena nemin iemeslus, kādēļ piloti atteicās deportēt migrantus? ne jau tāpēc, ka viņi būtu velkomisti, kā to varētu saprast no raksta. melnie vienkārši apdiršas un paši sevi sasmērē ar fekālijām, un piloti atsakās tādus laist lidmašīnās pilnīgi saprotamu iemeslu dēļ. par visu pārējo - nu un kāpēc viņi tur nodzīvo vairākus gadus, ka viņi tā "pēkšņi" un "negaidīti" jādeportē, ko? diena, varbūt beidzot sāciet rakstīt pēc būtības, nevis izplatīt kaut kādus velkomistu murgus. 100% visi migranti vācijā pārsūdz lēmumus viņus deportēt. un tad pārsūdz atkal un atkal. un kad beidzot ir sasniegta pēdējā instance, ko vairs nevar pārsūdzēt, un deportācija notiek, tas dienasprāt, būtu pēkšņi????? pēc vairāku gadu tiesas darbiem, kas visi ir tikai un vienīgi par deportāciju??? ziņu līmenis pie mums kā PSRS laikos, vāks ne ziņas. āmen.
padoms
p
Uzticiet imigrantu deportēšanu Itālijas iekšlietu ministram un nekādu problēmu nebūs.
:)
:
Vai tad vāciešiem aptrūkušies ložmetēji?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Maskavā atceļ "nemirstīgā pulka" gājienu

Maskavā drošības apsvērumu dēļ rīkotāji atcēluši 9.maijā plānoto "nemirstīgā pulka" gājienu, kas daudzviet Krievijā ticis rīkots Otrā pasaules kara dalībnieku piemiņai, otrdien pavēstīja am...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits