Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Pēc sprādziena Parīzes maiznīcā gruvešos atrod vēl vienu upuri

Kopējais upuru skaits pēc nelaimes gadījuma Parīzē, kad pēc gāzes noplūdes notikušā eksplozijā tika izpostīta maiznīca pilsētas centrā, pieaudzis - glābējiem turpinot aizvākt gruvešus, tajos atrastas kādas sievietes mirstīgās atliekas. Sākotnēji pēc traģiskā negadījuma viņa oficiāli skaitījās bezvēsts pazudusi, raksta BBC.

Par pazudušu pasludinātās sievietes meklēšanā tika iesaistīta ugunsdzēsēju komanda 30 vīru sastāvā. Sestdien bojāgājusī atrasta. Pašlaik notiek mirušās sievietes indentifikācijas process. 

Glābēji turpinās darbu notikuma vietā, pārmeklējot gruvešus, kaut gan vairs nav ziņots par kādu pēc sprādziena pazudušu cilvēku.

Tādējādi nelaimes gadījums kopumā prasījis četru cilvēku dzīvības - divi ugunsdzēsēji gāja bojā negadījuma vietā, bet vēl viena sieviete, Spānijas pilsone, no gūtajām traumām mira slimnīcā.

Vēl deviņi cilvēki, tostarp viens ugunsdzēsējs, sprādzienā guvuši ļoti smagas traumas, bet 45 cilvēki, to vidū seši glābēji, ievainoti salīdzinoši viegli. 

Pagaidām visticamākā versija ir sprādziens gāzes noplūdes rezultātā, taču Parīzes prokuratūra uzsvēra, ka izmeklētāji vēl neizslēdz citas versijas.

Pēc sprādziena eksperti apseko blakus esošās ēkas, tās vajadzības gadījumā tiks nostiprinātas, lai pārliecinātos par drošību. Tikai tad ēkās ļaus atgriezties cilvēkiem.

Jau vēstīts, ka sestdien Parīzes ugunsdzēsēji reaģēja izsaukumu par gāzes noplūdi kādā maiznīcā. Ierodoties notikuma vietā, nogranda sprādziens, uz vietas nogalinot divus glābējus. Viena sieviete mira slimnīcā tajā pašā dienā, bet nu atrasts ceturtais upuris.

Top komentāri

"Diena" raksta par upuriem
&
Francijā, Vénissieux pilsētā, kurā jau 2008.gadā bija 24% imigrantu (un vismaz tikpat daudz viņu pēcteču), skolēni ir nolikuši uz zemes skolas direktoru un vēl vienu izglītības darbinieku un viņus aplējuši ar degvielu.
"Diena" raksta par upuriem
&
Tajā pašā Francijas pilsētā aizvakar šoferis, gribēdams rīkoties "kā Bataklanā", ar savu mašīnu ir uzbraucis uz terases, 4 ir guvuši ievainojumus.
"Diena" raksta par upuriem
&
Citā Francijas pilsētā 14-gadīgs zēns gribēja aizstāvēt 11-zēnu, kuram uzbrukusi pusaudžu banda, un dabūjis dunča dūrienu virs acs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits