Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Publiskots video ar aukstasinīgo apšaudi Parīzes kafejnīcā; sievieti izglābj veiksme

Izdevuma _Daily Mail _rīcībā nonācis novērošanas kameru videoieraksts no 13.novembra slaktiņa Parīzē vienā no kafejnīcām. Ar nervus stindzinošiem kadriem pārpilnajā video redzama arī kāda laimīga izglābšanās - terorists mēģināja aukstasinīgi no tuva attāluma nošaut zemē pie kafejnīcas pakritušu sievieti, taču ieroča kļūmes dēļ neizdevās izšaut, kas noskatītajam upurim deva laiku aizbēgt. 

Daily Mail vēsta, ka video redzamais terorists, kurš mierīgi, it kā nekas nebūtu noticis, ienāk kafejnīcā un raida aptuveni tēmētas šāvienu kārtas uz cilvēkiem, kas slēpjas aiz dažādiem objektiem, ir pašlaik vēl nenotvertais Salahs Abdeslams.

Tikmēr apstiprināts, ka trešdienas vērienīgajā specoperācijā likvidēts viens no terorakta organizētājiem - 27 gadus vecais Beļģijas pilsonis Abdelhamids Abauds.

BBC vēsta, ka Abauds identificēts pēc pirkstu nospiedumiem - pārējais viņa ķermenis bija policijas raidīto ložu un sprādziena šķembu saplosīts.

Jau vēstīts, ka trešdien notikušajā reidā Sendenī bojā gāja divi cilvēki - pats Abauds un sieviete, kura policistu aplenktajā dzīvoklī detonēja pašnāvnieka vesti. BBC vēsta, ka sieviete-pašnāvniece varētu būt bijusi Abauda radiniece, visticamāk, māsīca.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits