Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Spānijā reģistrēts lielākais Covid-19 upuru skaits kopš aprīļa

Spānijā otrdien tika reģistrēts 261 jauns ar Covid-19 saistīts nāves gadījums, un šis ir lielākais jaunā koronavīrusa upuru skaits 24 stundu laikā kopš aprīļa, paziņoja Veselības ministrija.

Lielākais šādu nāves gadījumu skaits 24 stundu laikā Spānijā bija reģistrēts 25.aprīlī - 280 cilvēki. Pagājušajā mēnesī lielākais vienas diennakts Covid-19 upuru skaits bija 22.septembrī, kad nomira 112 cilvēki.

Pēkšņais nāves gadījumu skaita kāpums var būt izskaidrojams ar datu aizkavētu saņemšanu no valsts reģioniem, sacīja Veselības ministrijas preses sekretārs. 

Spānija pēdējās nedēļās ir pieredzējusi jaunu inficēšanās ar Covid-19 gadījumu skaita palielināšanos, un par karsto punktu ir kļuvusi Madride. Otrdien tika reģistrēti vairāk nekā 12 000 jaunu inficēšanās gadījumu, tostarp vairāk nekā 40% Madridē.

Spānijas federālā valdība piektdien noteica stingru karantīnu Madridei uz divām nedēļām, neraugoties uz reģiona valdības iebildumiem. Šajā laikā cilvēkiem ir aizliegts bez nopietna iemesla atstāt galvaspilsētu vai tur ierasties. 

Noteiktā karantīna attiecas arī uz deviņiem Madrides piepilsētas rajoniem.

Spānijā kopš Covid-19 pandēmijas sākuma tās dēļ ir miruši 32 486 cilvēki, kas ir mazāks skaits nekā Lielbritānijā vai Itālijā.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits