Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Teroristu uzbrukumi Briseles lidostai nodarījuši kaitējumu 90 miljonu eiro apmērā

Terora akts Briseles lidostā 2016.gada martā radījis zaudējumus aptuveni 90 miljonu eiro apmērā, paziņojis lidostas direktors Arno Feists, ziņo Doždj.

Aptuveni 50 miljoni eiro tika iztērēti, lai segtu apdrošināšanas maksājumus. Vēl 40 miljoni eiro bija nepieciešami infrastruktūras atjaunošanai, kuru no saviem līdzekļiem apmaksāja pati lidosta. 

Norādīts, ka zaudējumu apmērs veido 8% no kopējiem lidostas ieņēmumiem 2015. gadā.

Terora akts Briseles lidostā notika 22.martā 2016.gadā. Ēkā nogranda divi sprādzieni. Tajā pašā dienā pilsētā notika vēl viens uzbrukums - Mālbēkas metro stacijā. Terora aktu rezultātā dzīvību zaudēja vairāk nekā 30 cilvēku un vismaz 300 guva ievainojumus.

Top komentāri

Suliko
S
Redzot, to idiotismi, debilitati kas notiek Briseles lidosta Zaventem, ir jabrinas, ka ir tik mazi zaudejumi. Nu notika nelieli spradzini, tacu, Eiropas centra valsts Belgija, ir tik nespejiga ka jau gadu nespej sakartot Zaventeme sistemu, lai cilveki, kuri velas lidot varetu erti to izdarit un atldojusos tuvinieki varetu tos sagaidit, nemaldoties pa parkingiem kuri ka teroristi izspeiez naudu. Skiet, ka belgiir loti stulbi un aprobezoti, ka gad alaika nav spejigi atjaunot ieprieksejo sistemu, lai ari ta nebija no ertakajam, jo pavaditaju ska sunus policisti dzina prom no lidostas pagalma. Ir vienmer jautajusm, ka tik stulba, nespejiga nacija ka belgi spej tik labi, partikusi dzivot, bet latviesi dzivo nabadziba, pazemojuma un izniciba, pedejos 26. gadu Latvijas prezidentu, valdibu, deputatu genocids pret latvieus tautu ir veicis neticamu kaitejumu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits