Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Vācija visiem iebraucējiem piemēros divu nedēļu karantīnu

Vācija visiem iebraucējiem piemēros 14 dienu karantīnu, pirmdien paziņojusi Iekšlietu ministrija. Jaunie noteikumi stāsies spēkā 10.aprīlī un, domājams, visvairāk skars Vācijas un Eiropas Savienības (ES) pilsoņus un iedzīvotājus, jo ES robežas jau ir slēgtas iebraucējiem no valstīm, kas neietilpst blokā.

Izņēmums būs medicīnas darbinieki, kas dzīvo ārpus Vācijas pierobežas reģionos, un uzņēmēji, kas ieradušies biznesa darīšanās uz īsu laika periodu.

Vācijas kancleres Angelas Merkeles valdība ir izlēmusi noteikt stingrākus ierobežojumus cīņā ar jaunā koronavīrusa pandēmiju.

Valdības sēdē ministri arī vienojušies, ka valsts garantēs pilnu aizdevumu summu, ko bankas izsniegušas mazajiem un vidējiem uzņēmumiem.

Federālā valdība arī garantēs 500 000 eiro no aizdevumiem uzņēmumiem, kuros nodarbināti ne vairāk kā 50 darbinieki, un 800 000 eiro no aizdevumiem lielākiem uzņēmumiem, palielinot garantijas līmeni lielajiem uzņēmumiem no 80% un no 90% mazākiem uzņēmumiem.

Top komentāri

edvins
e
Zinot cik gudri ir Vācijas un citu blakusesošo valstu cilvēki, izņemot to, ko skolā ir iemācījušies, karantīna būtu viņiem pašiem visiem jāuzliek. Pretējā gadījumā vīruss izplatīsies no viņiem pašiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Putins apgalvo, ka piekritis Navaļnija apmaiņai

Krievijas diktators Vladimirs Putins paziņojis, ka dažas dienas pirms opozicionāra Alekseja Navaļnija nāves cietumā viņš no kādas personas saņēmis piedāvājumu apmainīt Navaļniju pret Rietumos ieslod...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits