Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Vilciena avārijā uz tilta Dānijā seši upuri

Seši cilvēki gājuši bojā dzelzceļa negadījumā uz Lielā Belta šauruma tilta, kas savieno Dānijas salas Zēlandi un Fīnu, vēsta The Local.

Sākotnēji tika vēstīts, ka avārijā daži cilvēki guvuši vien ievainojumus, bet nu tapis zināms, ka avārija ir ar krietni traģiskākām sekām - vismaz seši cilvēki miruši. To apstiprinājis arī dzelzceļa uzņēmums DSB, kura vilciens iesaistīts negadījumā.

BBC, atsaucoties uz vietējiem dāņu medijiem, ziņo, ka avāriju, iespējams, izraisījis spēcīgais vējš. Kā zināms, šobrīd Baltijas jūrā plosās vētra.

Bildēs no notikuma vietas redzams, ka kravas vilcienam, kas braucis pretējā virzienā avārijā iesaistītajam pasažieru vilcienam, kravas vagoniem norauts tents. Pašreiz viena no versijām ir, ka pasažieru vilcienam trāpījis kāds objekts, iespējams, minētais kravas vilciena tents, tādēļ nācies veikt avārijas bremzēšanu.

Glābšanas dienesti šobrīd strādā, lai evakuētu avārijā cietušos no vilciena. Tiek ziņots, ka slikto laika apstākļu dēļ glābējiem ir lielas grūtības sasniegt notikuma vietu. Kopumā vilcienā negadījuma brīdī atradās 131 pasažieris un apkalpe.

Satiksme uz Lielā Belta šauruma tilta ir apturēta.

(papildināta visa ziņa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vizītei Venēcijā no ceturtdienas jāpērk biļete

Ceturtdien, 25. aprīlī, kas Itālijā ir brīvdiena, tūristiem, kuri ieradīsies Venēcijā, nepaliekot viesnīcā, pirmo reizi būs jāiegādājas piecu eiro vērta biļete, lai viesotos šajā pilsētā, ka...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits