Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Berluskoni apgalvo, ka Putins viņam grib uzticēt Ekonomikas ministrijas vadīšanu

Bijušais Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni paziņojis, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins vēlas piešķirt viņam Krievijas pilsonību un ekonomikas ministra amatu."Itālijā es esmu nobīdīts malā, bet Putins man teicis, ka ir gatavs dot man pilsonību un uzticēt Ekonomikas ministrijas vadīšanu," Berluskoni sacīto ceturtdien citējis laikraksts La Stampa.

"Mana nākotne? Kļūt par ministru manam draugam Putinam," kādu pusdienu laikā izteicies 78 gadus vecais politiķis.Itālijas tiesa bijušo premjerministru Silvio Berluskoni šomēnes atzina par vainīgu politiskās korupcijas lietā, piespriežot viņam trīs gadu cietumsodu. Tomēr tiesas pieņemtais spriedums tā arī netiks izpildīts, jo noilguma termiņš šajā lietā iestāsies vēlāk šogad - krietni pirms kāda lēmuma pieņemšanas apelācijas kārtībā.Iepriekš šogad Berluskoni atstrādāja tiesas noteiktos sabiedriskos darbus par krāpšanos ar nodokļiem un tika attaisnots apsūdzībās par dzimumattiecībām ar nepilngadīgu prostitūtu.Putins un Berluskoni ir seni draugi, un Putina vizītes laikā Romā jūnijā Berluskoni solīja, ka viņa partija Forza Italia (Uz priekšu, Itālija!) strādās pie sankciju atcelšanas Krievijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ISW: Krievija pulcē grupējumu Harkivas virzienam

Krievija turpina veidot savu ziemeļu grupējumu, kas varētu atkal uzbrukt Ukrainas ziemeļaustrumiem, tostarp Harkivai, tomēr Krievijai pagaidām nav spēku pilsētas sagrābšanai, uzskata ASV Kara studi...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits