Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Desantnieku dienas TV tiešraidē huligāns iesit žurnālistam pa seju

Krievu medija NTV žurnālistam trešdien kāds huligāns tiešajā ēterā iesita pa seju pēc tam, kad žurnālists dzērušajam vīrietim palūdza netraucēt sarunu ar TV studijas kolēģiem, ziņo Lenta.ru.

2. augustā Krievijā un vairākās bijušajās PSRS valstīs neoficiāli tiek atzīmēta Gaisa desanta karaspēka diena. Šajā dienā, kā ierasts, gan bijušie, gan esošie desantnieki tiekas, lai kopīgi svinētu.

NTV žurnālists vadīja tiešraidi no kāda Maskavas parka, kad kadrā iemaldījās iereibis vīrietis, kurš lamājoties draudēja "sagrābt Ukrainu". Žurnālists Ņikita Razvožajevs kungam sacīja: "Lūdzu, paklusējiet!". Uzreiz pēc aizrādījuma vīrietis iesita žurnālistam pa žokli.

Krievijas Iekšlietu ministrija apgalvo, ka video redzamais vīrietis nav nekādā veidā saistīts ar valsts gaisa spēkiem. Kauslis esot aizturēts un nogādāts policijā. 

Kā ziņo Lenta.ru, vīrietim nav bijusi nekāda gaisa spēku atribūtika, bet, kā redzams video ierakstā, mugurā bija t-krekls ar organizācijas Оплот nosaukumu - šo grupu Ukrainas valdība ir pasludinājusi par teroristisku organizāciju, jo tā atbalsta Donbasa teritoriju kontrolējošos kaujiniekus.  

Top komentāri

bet..
b
Dzīvnieku pasaules video klipi nav jāpublicē Dienā...
Ri
R
Nabaga zurnalists sabijas.. Resnajam krievu akstam paveicas, ka nebija kads, kas tiesaja etera pasam izlauz roku. Sadzeries parazits, parasts, ikdienisks dauzams krievs.
s
s
Mēsls iesita sūdam. Tā tik turiet!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits