Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Krievija tiesās deputātu par Putina runas klausīšanos ar makaroniem uz ausīm

Krievijas Samaras apgabala domes deputātam Mihailam Abdaļkinam būs jāstājas tiesas priekšā par internetā izplatītu video, kurā viņš klausās Krievijas prezidenta Vladimira Putina runu ar makaroniem uz ausīm.

Pret Komunistiskās partijas deputātu sastādīts administratīvais protokols saskaņā ar likuma pantu par armijas diskreditāciju, liecina Novokuibiševskas pilsētas tiesas materiāli.

Tiesas sēde šajā lieta paredzēta 7.martā.

Abdaļkins 2.martā savā kontā sociālajā tīklā "VKontakte" paziņoja, ka lieta saistīta ar makaronu video, un solīja pierādīt savu nevainību.

Deputāts pats publicēja video savās personīgajās lapās sociālajos tīklos, norādot, ka Putina runu Federālajā sapulcē noskatījies pēc Komunistiskās partijas frakcijas vadības lūguma.

"Pilnībā atbalstu, pilnībā piekrītu, izcils sniegums. Pēdējo 23 gadu laikā neko tādu neesmu dzirdējis. Patīkami pārsteigts," komentāra pie viedo norādīja Abdaļkins.

Samaras apgabala dome ir izteikusi Abdaļkinam "publisku neuzticību", un deputāti ierosināja viņu izslēgt no partijas, kā arī lūdza tiesībsargājošās iestādes un prokuratūru sniegt juridisku vērtējumu par viņa rīcību. 1.martā Abdaļkins tika izsaukts uz policiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Maskavā atceļ "nemirstīgā pulka" gājienu

Maskavā drošības apsvērumu dēļ rīkotāji atcēluši 9.maijā plānoto "nemirstīgā pulka" gājienu, kas daudzviet Krievijā ticis rīkots Otrā pasaules kara dalībnieku piemiņai, otrdien pavēstīja am...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits