Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Krievijas domes deputāts: Ja viņi ir Šarlī, mēs esam Kobzoni

Krievijas Valsts domes deputāts Vjačeslavs Nikonovs otrdien paudis sašutumu par Eiropas Savienības (ES) lēmumu, pievienot _melnajam sarakstam _deputātus Jozifu Kobzonu un Valēriju Raškinu, norādot - "ja viņi visi [Eiropa - red.] ir Šarlī, tad mēs ar jums [deputātiem - red.] visi esam Kobzoni, un visi esam Raškini", vēsta aģentūra ITAR-TASS.

Nikonovs atsaucās uz frāzi "es esmu Šarlī", kuru cilvēki visā pasaulē izmatoja pēc tam, kad Francijā janvāra sākumā satīras izdevuma Charlie Hebdo žurnāla redakcijā iebruka divi islāma ekstrēmisti un nogalināja vairāk kā desmit darbiniekus.

Kāds cits deputāts sankcijas pret deputātu un mūziķi Kobzonu nosaucis par "zemiskām un ciniskām".

Jau vēstīts, ka pirmdien Eiropas Savienības (ES) paplašinātajā Krievijas melnajā sarakstā tika iekļautas vēl 19 fiziskas un deviņas juridiskas personas saistībā ar Krievijas izraisīto krīzi Ukrainā un apšaudi Mariupolē. Sarakstā iekļautajām personām liegta iebraukšana Eiropas Savienības valstīs un tiek iesaldēti viņu līdzekļi Eiropas bankās.

Krievijas Ārlietu ministrija komentēja sankcijas kā "neloģiskas un nekonsekventas", norādot, ka ES "kārtējo reizi nepacentās analizēt konflikta eskalācijas patiesos cēloņus, tā vietā izvēloties iet Kijevas "kara partijas" pavadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijas triecienos Harkivai divi nogalinātie

Krievijas bruņoto spēku otrdien veiktajos triecienos Ukrainas austrumu pilsētai Harkivai nogalināti divi un ievainoti seši cilvēki, paziņoja Harkivas apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Siņe...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits