Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Krievijas prezidenta administrācijas vadītājs: Medvedevs varētu kļūt par Vienotās Krievijas priekšsēdētāju

Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs nākotnē varētu kļūt par valdošās partijas "Vienotā Krievija" priekšsēdētāju, svētdien paziņoja Krievijas prezidenta administrācijas vadītājs Sergejs Nariškins.

"Uzdrošināšos izteikt pieņēmumu, ka pēc ["Vienotās Krievijas"] uzvaras parlamenta un prezidenta vēlēšanās, pēc atbilstošām procedūrām Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs var kļūt par partijas "Vienotā Krievija" vadītāju," sacīja Nariškins Viskrievijas tautas frontes un "Vienotās Krievijas" mediju forumā Maskavā.

Nariškins teica, ka analoģiska situācija bijusi 2007.gadā, kad toreizējais prezidents Vladimirs Putins kļuva par "Vienotās Krievijas" saraksta līderi Valsts domes vēlēšanās, bet pēc tam - arī par partijas priekšsēdētāju. Partijas vadītājs Putins ir joprojām.

Sestdien "Vienotās Krievijas" kongresā tika nolemts, ka Medvedevs būs "Vienotās Krievijas" saraksta līderis decembrī paredzētajās parlamenta apakšpalātas Valsts domes vēlēšanās. Kongresā arī kļuva zināms, ka Putins būs partijas kandidāts martā plānotajās prezidenta vēlēšanās, bet Medvedevs pēc prezidenta vēlēšanām kļūs par premjerministru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits