Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Pēterburgas militārie skandāli: ballīte uz kreisera Aurora, orķestris Playboy kostīmos

Par neseno Krievijas pilsētas Sanktpēterburgas smalko aprindu ballīti uz leģendārā kreisera Aurora un militārā orķestra, kas bija tērpts Playboy zaķu kostīmos, līdzdalību citā ballītē ieinteresējusies Krievijas Aizsardzības ministrija un Galvenā kara prokuratūra, ziņo news.ru, atsaucoties uz aģentūru BaltInfo.

Kā aģentūrai pastāstījis avots Aizsardzības ministrijā, abus incidentus vajadzējis izskatīt sēdē Maskavā. Par ballīti uz _Auroras _esot plānots «pieņemt ļoti stingrus mērus», teicis avots, līdz pat Ļeņingradas jūras kara bāzes komandiera Anatolija Lipinska un Auroras komandiera Anatolija Bažanova atlaišanai.Aizsardzības ministrs Anatolijs Serdjukovs sēdē kritizējis iestāžu vadību par nepietiekamu darbu, lai nepieļautu militārpersonu noziedzīgu rīcību - tā tikai augot. Tomēr nekas par sēdē nolemto vairāk nav zināms - vai spriests par šiem skandalozajiem gadījumiem Sanktpēterburgā un kādas tiem būs sekas, vēlāk ziņoja _ITAR-TAS_S. Jau iepriekš vairāki eksperti _BaltInfo _izteikušies, ka aizsardzības ministrs pats ir atbildīgs, ka šādi incidenti var notikt. Šādas izklaides tagad iespējamas tāpēc, ka armijai trūkst finansējuma un tā ir komercializējusies. Faktiski Krievijā armijai pašai ir jāpelna savi iztikas līdzekļi, saka eksperti.Skandalozais gadījums uz leģendārā revolūcijas kreisera _Aurora_, kuru jorpojām uzskata par Krievijas jūras kara flotes karakuģi Nr.1, notika pirms mēneša – 6.jūnija naktī. Tajā piedalījās Sanktpēterburgas starptautiskā ekonomiskā foruma viesi – Krievijas miljardieris Mihails Prohorovs tā vēlējies atzīmēt sava žurnāla _Russkij pioņer_ gadadienu. Jautrā ballīte ar fotogrāfijām tika atspoguļota šajā žurnālā.Lai arī ballīte uz _Auroras _izpelnījās sabiedrisku nosodījumu, Sanktpēterburgā pēc mēneša atkal bija jauns skandāls par militārpersonu līdzdalību, informē _BaltInfo_. Kādā privātā ballītē vienā no Sanktpēterburgas bāriem uzstājies militārais orķestris, tērpies _Playboy _zaķu kostīmos. Tam gūts arī aculiecinieku foto apstiprinājums. Par to Ļeņingradas kara prokuratūra sākusi pārbaudi, kas varētu ilgt vēl mēnesi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tūristu uzvedības dēļ aizsegs skatu uz Fudzi

Japānas pilsēta Fudzikavagučiko kļuvusi par kārtējo tūristu vidū īpaši iecienīto pilsētu pasaulē, kas spiesta ieviest pasākumus tūristu radīto neērtību mazināšanai, vēsta Associated Press.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits