Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Putins gaidāmo liegumu Krievijas sportistiem piedalīties olimpiādē izmantošot priekšvēlēšanu kampaņā

Krievijas prezidents Vladimirs Putins iespējamo aizliegumu Krievijas sportistiem piedalīties Phjončhanas olimpiskajās spēlēs izmantošot savā kampaņā pirms prezidenta vēlēšanām kā pierādījumu Rietumu antagonismam, atsaucoties uz telekanālu Doždj, vēsta portāls The Moscow Times.

Paredzams, ka Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) otrdien paziņos galīgo lēmumu, vai saistībā ar dopinga skandālu, kura dēļ vairākiem Krievijas sportistiem varētu būt jāatvadās no negodīgā cīņā iegūtajām medaļām, šīs valsts pārstāvji varēs piedalīties Phjončhanā, Dienvidkorejā notiekošajā sporta forumā.

Krievijas amatpersonas turpina noliegt ziņas par valsts mēroga dopinga programmu, neskatoties uz izmeklēšanas komisijas pierādījumiem, kā arī būtiskām anonīmām liecībām par iesaisti šajā shēmā.

Lai gan joprojām ir iespējamība, ka Krievijas sportisti piedalīsies nākamgad notiekošajā olimpiādē, valdības pārstāvji telekanālam Doždj atzinuši, ka "situācija ir sarežģīta". Ja atļauja tiks dota, Krievijas atlētiem var nākties startēt zem neitrāla karoga un nepiedalīties olimpiādes atklāšanas ceremonijā.

Kremlī jau topot "stingra atbilde" SOK lēmumam, ko izmantošot kā daļu no prezidenta vēlēšanu kampaņā, ziņoja Doždj, atsaucoties uz prezidenta administrācijai pietuvinātām personām.

Putins iepriekš izteicies, ka dopinga skandālu iniciēja ASV, lai iejauktos Krievijas prezidenta vēlēšanās, kas notiks 2018. gada martā.


Ziemas olimpiskajām spēlēm Phjončhanā seko līdzi - Diena.lv/phjonchana2018

Top komentāri

Janka
J
Vispār jau muļķības - Putins tāpat uzvarēs tā saucamajās "vēlēšanās", jo viltot rezultātus krievi prot, toties nepielaišana Olimpiskajās spēlēs pamatīgi iedragā Putina prestižu Krievijas nozombēto iedzīvotāju acīs jo viņiem taču KiseļTV visu laika stāsta, cik Krievija ir varena, ka visi no tās baidās, ka Putins pasaules līderus regulē kā grib, ka visi ir viņa draugi u.t.t.
Onslow
O
Pūķinam tas nāk par labu - krievus var nozombēt tāpat kā Ziemeļkorejas ļautiņus...
Trollis JT
T
Savediet kārtībā dopinga kontroli un Putinam būs par vienu trumpi mazāk.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits