Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Putins jaunās valdības sastāvu paziņos pēc inaugurācijas

Nule kā notikušo Krievijas prezidenta vēlēšanu uzvarētājs līdzšinējais valsts galva Vladimirs Putins svētdien pēc balsošanas noslēguma žurnālistiem apliecināja, ka par izmaiņām valdības sastāvā paziņos pēc inaugurācijas.

Izmaiņas valdībā ir jāveic prezidentam, kas ir stājies amatā, žurnālistiem savā sabiedriskajā štābā sacīja Putins.

"Tāpēc pārmaiņas notiks pēc inaugurācijas," viņš piebilda. "Kas attiecas uz valdības [sastāvu], es par to domāju, konkrēti sākšu domāt šodien."

Putins par "nedaudz smieklīgu" atzina pieņēmumu par viņa iespējamo atgriešanos prezidenta amatā 2030. gadā.

"Tas, ko jūs sakāt, ir nedaudz smieklīgi. Parēķināsim - vai tad man līdz 100 gadiem būtu jāsēž," atbildot uz žurnālistu jautājumiem, sacīja Putins.

Krievijā svētdien notikušajās prezidenta vēlēšanās uzvarējis pašreizējais valsts galva Putins, nodrošinot sev vēl vienu sešu gadu amata termiņu, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas publiskotie provizoriskie rezultāti pēc 99% vēlēšanu komisiju protokolu apstrādes.

Vispazīstamākais opozicionārs Aleksejs Navaļnijs kā kandidāts vēlēšanām netika reģistrēts, jo viņam ir krimināla sodāmība lietā, kuru viņš pats dēvē par safabricētu. Navaļnijs bija aicinājis prezidenta vēlēšanas boikotēt.

Krievijas opozīcijas aktīvisti un nevalstiskās organizācijas ziņo par daudziem pārkāpumiem svētdien notiekošajās prezidenta vēlēšanās. Galvenie minētie pārkāpumi ir fiktīvu biļetenu mešana urnās, kā arī urnu novietošana ārpus videokameru redzamības loka.

Top komentāri

Jāsmejas!
J
Visa pasaule ir viens teātris ,priekš kam tās vēlēšanas bija vajadzīgas ,kad sen jau viss bija nokārtots,tikai cilvēkiem lieku laiku tērēšana.
zvirbulēns
z
Pūķins pēc rēcīgā inaugurācijas šova sāks rullēt pa īstam, ar lielu apņēmību viņš kals Krievijas Federācijas zārka kājas, Pūķins panāks savu - Krievijas Federācija pazudīs no pasaules kartes, un tas priecē.
Jozeps
J
Nu Latvanijas politkani, prezi, ministri, 100 idioti, ieredni, lupatlasi diplomati ir bikses pietaisijusi un nezin sko nemt, jo Krievija Putinkam ir 75% atbalsts. Vai latvanij a27. gadu laika, kaut viens lupatlasis, kurs ir ienemis Latvijas valsts amatu ir sanemi skaut 30% latvijas pilsonu aobalstu??? Tacu ne! Tai pat laika sie smirdigie, zagligie, korumpetie smerdeli, kuri 27 gadus izlaupa Latviju un apzog un iznicina latvieus taututelo no sevi svisgudros. Latvija, ikviena nozzle, ikviena uznemuma, ikviena ministrija valda bardas, korupcija, blatniku sistema, Latviju pedejos 13. gados ir pametusi vairak ka 800 000 iedzivotaju, bet tas nelauj siem kretniem sludinat kaut kadu Latvijas veiksmes stastu....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits