Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

VIDEO: No drupām Magņitogorskā izglābj zīdaini; jau 9 bojāgājušie

No gāzes eksplozijā sabrukušās desmitstāvu mājas drupām Krievijas pilsētā Magņitogorskā izglābts 11 mēnešus vecs bērns, ziņo RIA Novosti. Tikmēr bojāgājušo skaits pieaudzis līdz deviņiem, bet vairāk kā 30 cilvēki pazuduši.

Krievijas ārkārtas situāciju ministrija publiskojusi glābšanas darbu video, kurā redzama bērna izvilkšana no drupām. Lai to paveiktu, glābēji gabalu pa gabalam pārcilāja sabrukušās ēkas daļas fragmentus. 

Bērns nogādāts slimnīcā. Viņa stāvoklis ir smags. Mazulis guvis nopietnus apsaldējumus, galvas traumu un vairākus lūzumus, paziņoja Veselības ministrija. Bērns tiks pārvests uz slimnīcu Maskavā. 

Bērna māte ir dzīva un jau redzējusi savu atvasi, ziņoja avārijas dienesti.

"Glābēji sadzirdēja raudāšanu. Bērnu izglāba tas, ka viņš atradās šūpulī un bija silti sasegts," ziņapmaiņas lietotnē Telegram pavēstīja Čeļabinskas apgabala gubernators Boriss Dubrovskis. Naktī Magņitogorskā gaiss atdzisa līdz mīnus 27 grādiem.

Jau ziņots, ka sprādziens ēkā nogranda pirmdien plkst.6 no rīta pēc vietējā laika (plkst.3 pēc Latvijas laika). Saskaņā ar galveno versiju, ko izskata Krievijas Izmeklēšanas komiteja, nelaimi izraisījusi gāzes eksplozija. 

Daudzdzīvokļu mājā dzīvoja aptuveni 1100 cilvēki. Sprādziens, ko, domājams, izraisīja gāzes eksplozija, pilnībā iznīcināja 35 dzīvokļus un desmit izpostīja.

Šobrīd Krievijas mediji ziņo par deviņiem bojāgājušajiem.

Visi bojāgājušie ir pieaugušie, bērnu upuru vidū nav. Dzīvi drupās atrasti seši cilvēki, bet vairāk kā 30 pazuduši.

Čeļabinskas gubernators izsludinājis sēras 2.janvārī.

papildināta visa ziņa

 

 

 

Top komentāri

Jautājums
J
Vai tiešām nevienam neienāk prātā uzrakstīt pārus vārdus līdzjūtību,tomēr cilvēki.Gāze ir tāda lieta KA drusku neuzmanības un tas var notikt ne tikai krievijā bet visur kur izmanto gāzi. Nevien s no mums nav apdrošināts ka tas var notikt arī pie mums un arī citur. Nee ,mēs da ienistam krievus ka traģēdijas tur mums izraisa prieku. TAS ir šausmīgi.
sicher
s
parasti gan gāzes eksplozija dzīvoklī tik grandiozu postu neizraisa , mūsu majas blakus sekcijā bija sprādziens 2. stāva dzīvoklī, blīkšis bija varens , bet sētsvidu izlidoja logi ar visām stenderēm , bet attālāk balto ķieģeļ majaa 5. stāvā bija eksplozija tu bišķi gan ārsiena izliecās bet logi tāpat bija uz ielas jo tas bija ielas pusē
Antirasists
A
Vai nav kāds klipiņš ar Indonēzijā cunami postījumos izglābtu mazuli ?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits