Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

ANO noraida Krievijas aicinājumu nosodīt rietumvalstu uzbrukumu Sīrijai

ANO Drošības padome sestdien neatbalstīja Krievijas sagatavoto rezolūcijas projektu, kurā tika nosodīts rietumvalstu militārais trieciens Sīrijai.

Par Krievijas rezolūcijas projektu nobalsoja tikai trīs Drošības padomes locekļi, astoņas valstis balsoja pret, bet četras atturējās.

Rezolūcijas projektā bija nosodīta ASV, Francijas un Lielbritānijas "agresija" pret Sīriju un pieprasīta to atturēšanās no turpmākiem triecieniem.

Krieviju atbalstīja vienīgi Ķīna un Bolīvija, kamēr līdz ar ASV, Franciju un Lielbritāniju pret Maskavas rezolūcijas projektu balsoja Zviedrija, Nīderlande, Polija, Kuveita un Kotdivuāra, bet Peru, Kazahstāna, Etiopija un Ekvatoriālā Gvineja balsojumā atturējās.

Kā ziņots, ASV, Francijas un Lielbritānijas bruņotie spēki sestdienas rītā deva raķešu triecienus Sīrijas armijas bāzēm un ķīmisko pētījumu centriem, tādējādi sodot prezidenta Bašara al Asada režīmu par iespējamo ķīmisko ieroču pielietošanu pret nemierniekiem.

Top komentāri

zvirbulēns
z
Kad rietumi sāks piemērot fašistu pārņemtajai Krievijai ekonomiska rakstura sankcijas? Kad? Cik ilgi vēl auklēsies ar šo mežoni, kas atbalsta ķīmisko ieroču izmantošanu?
Иван Грозный
И
Россия - это не государство а недоразумение. Несчеть числа невинным жертвам, которых это недоразумение отправило на тот свет за свою историю. Как собственных граждан так и жителей соседних государств. Души этих людей вопиют к отмщению. Рано или поздно Россия поплатится за свои преступления. Ни одна империя в мире не существует вечно. Исчезнет и Россия, и не найдётся ни одной страны, которая бы об этом пожалела. Все только вздохнут с облегчением.
ANO nav krievu bandītu
A
un slepkavu APIKĀTS. Krievu maukām tikai viens ceļš un izvēle, proti, ELLE!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits